Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z cyklu Tjuning Ali Express style.

Jakby ktoś był zainteresowany, to tak wygląda wymiana przycisku na "kryształowy". Kilka uwag. Zajmuje to dosłownie chwilę. Przycisk jest płaski, nie ma "wgłębienia", jak mogłoby się wydawać patrząc na zdjęcia. Wystaje trochę ponad bazę.

20200615-164620.jpg

20200615-164636.jpg

20200615-164652.jpg

20200615-164703.jpg

20200615-165314.jpg

20200615-165323.jpg

20200615-230431.jpg

Zamówię chyba też pokrętło do iDrive'a. Wyglądała nawet ok patrząc na zdjęcia.

D.jpg

B.jpg

Edytowane przez Hamera
Opublikowano

Fajnie :cool2:

Ja jakbym zmieniał to chyba na czerwony od nowej M ... o ile pasuje .

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
no Chińczycy ostatnio całkiem dobrze wymyślają różne stylistyczne dodatki, pasuje idealnie. Daj znać jak zamontujesz pokrętło
Opublikowano
Fajnie :cool2:

Ja jakbym zmieniał to chyba na czerwony od nowej M ... o ile pasuje .

Nie widziałem jeszcze innych wariantów kolorów/wykończenia pasujących do tego modelu. Pewnie z czasem się pojawią.

no Chińczycy ostatnio całkiem dobrze wymyślają różne stylistyczne dodatki, pasuje idealnie. Daj znać jak zamontujesz pokrętło

Doszło w około 10dni, ładnie opakowane, nie ma do czego się przyczepić.

20200615-164539.jpg

20200615-164604.jpg

Pokrętła niestety kosztują sporo więcej. Narazie obserwuję. Mam nadzieję , że trochę ich cena spadnie. Jak w końcu się zdecyduje I zamontuje, to na pewno pokaże.

Niezły patent z tym chwytakiem :D

Zgadza się. Nic nie trzeba rozbierać. Przyklejasz to i zdecydowanie szybkim ruchem ciągniesz do góry.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ile kosztuje przycisk start/ stop ? daj znać proszę jak Ci się podoba po montowaniu , czy warto ?
Opublikowano
ile kosztuje przycisk start/ stop ? daj znać proszę jak Ci się podoba po montowaniu , czy warto ?

Ceny na AliExpress to pomiędzy £5 a £15. Przesyłka przeważnie jest w cenie. Ja kupiłem za £15. Nie mam pojęcia, czy te za £5 są gorszej jakości czy nie. Na zdjęciach, to wszystko wygląda bardzo podobnie.

Czy warto? Wiadomo, każdy lubi co innego. Fabryczny przycisk jest taki sobie. Te "kryształowe" z wyższych modeli BMW, są moim zdaniem bardziej atrakcyjne. Roznica jest szczególnie widoczna po zachodzie słońca. Wtedy podoba mi się najbardziej.

20200620-145719.jpg

Dla porównania, zdjęcia oryginalnego z serii 8:

24-bmw-8-series-coupe-2019-rt-parking-modes.jpg

21-bmw-8-series-coupe-2019-rt-gearstick.jpg