Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem i pytanie dla was ponieważ ostatnio wymieniałem maskę i zderzak i ogólnie wydaje mi się że wszędzie dosyć ładnie wszystko udało mi się spasować ale między lampa a maską, tu obok grilla jest dosyć duża szczelina, tak jakby maska była wysunięta za daleko, ale z drugiej strony rogi równo są spasowane z błotnikiem, czy u was też jest taka szczelina? A drugie pytanie, bo kupiłem zderzak polift który wcześniej miał listwy PDC i gość sprzedał mi bez nich, czy zwykłe listwy chrom podejdą dobrze? Czy listwy lift, a polift mają jakieś różnice?

+ Prośba o rozkodowanie Vin WBADL91070GW50346. Pozdrawiam i czekam za odpowiedzią :)

Opublikowano
Listwy do zderzaka poliftowego są zupełnie inne.Jeżeli masz listwy z chromem,to chrom jest na dole w poliftowych listwach,no i zatrzaski wypadają inaczej.W przedliftowych listewkach chrom był do góry.
Opublikowano
No kurde.. moje E39 jest polift 525d 163 z 2000r a mam listwy z chromem do góry, zderzak był przedlift, ale ostatnio zmieniałem i kupiłem polift.. nie kumam już tych BMW wcale..
Opublikowano

Okej, temat do zamknięcia. Listwy od przedlift nie pasują do polift, chyba że się je trochę "przerobi", mój błąd, auto mam polift ale ubrane w przedlift jeszcze. A co do spasowania elementów po lewej stronie mam z 1cm, a po prawej 0.5mm, albo coś jest krzywo albo będę musiał poćwiczyć z dopasowaniem jeszcze :)

Pozdrawiam do zamknięcia.