Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich dawno mnie tu nie było bo nie miałem problemu teraz niestety się pojawił i może ktoś miał coś podobnego .Mam 520i z gazem i po wyłączeniu silnika (stacyjka w pozycji zero)kontrolki gasną ale po chwili zapalają się na krótką chwile i gasną na dobre tak samo z urządzeniami które były włączone podczas jazdy tj.wycieraczki,nawiew tak samo po wyłączeniu silnika wyłącza się wszystko i po chwili na niecałą sekundę (dosłownie mignięcie) uruchamia się może mieć to związek z tym że po dłuższym staniu auta ok.10 dni akumulator jest rozładowany.Jeżeli ktoś miał podobny przypadek proszę o podpowiedź.Dziękuję i pozdrawiam Łukasz.
Opublikowano
Posprawdzaj sobie czy masz wszędzie masy podokręcane. Ja jak wyciągnąłem silnik do remontu po ponownym jego wsadzeniu miałem to samo, okazało się, że miałem poluzowaną masę dokręcaną do łapy silnika.
Opublikowano
podeślij link bo szczerze mówiąc już nie mam ochoty na te auto chyba zostawie je na części a kupie drugie mierzyłem ciśnienie na garach i jest 9bar a pod górkę ciężko mu podjechać na benzynie jakie powinno być ciśnienie żeby tym autem jeszcze pojeździć?