Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
@Randall racja , kolejny będzie z mieszanymi .. czas spełniać marzenie z dzieciństwa.. ale żeby miał chociaż powyżej 200koni :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
powiem Ci po tym jak założyłem zimowki 16 z ciśnieniem 2,3 , i auto zamieniło się poduszkowiec - w pozytywnym tego słowa znaczeniu- , to chyba marzenia muszą poczekać.. może na 330xi.. kiedyś :)
Opublikowano
powiem Ci po tym jak założyłem zimowki 16 z ciśnieniem 2,3 , i auto zamieniło się poduszkowiec - w pozytywnym tego słowa znaczeniu- , to chyba marzenia muszą poczekać.. może na 330xi.. kiedyś :)

Nowe koła to koszt 6tyś, na fakture, rozliczysz :)

Stare/nowe opony letnie sprzedasz, a auto oddasz na zimowych, bo tez mozna oddac na zimowkach.

Zycie za krotkie zeby czekac :P Chip niestety nie do zrealizowania na gwarancji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zycie za krotkie zeby czekac :P

spokojnie , jeszcze nie mam 76 lat i garść leków do połknięcia na śniadanie :mrgreen:

o oto moje sportowe marzenie które spełniłem tym roku .. zamieniłem garaż na centrum sportu i rozrywki :D

IMG-20201017-080243208.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@coobin proszę bardzo..jedyny ich plus jest to że są za darmo , no i z daleka w lusterku wstecznym auto wyglada jak Maserati czterodrzwiowiec - quatroporte- :wink: :D

IMG-20201019-131857119-HDR.jpg

Opublikowano

Krakus3, dzieki!!!

Co prawda chciałem bardziej en face, ale spoko, musiałbyś sie na chodniku połozyć..., już mogę sobie zdanie wyrobić na ich temat.

A jak oceniasz sensatec? jakie wrażenie ? jak z wyglądu.

Szkoda, że twoje zdjęcia poginęły z odbioru.

Opublikowano
Krakus3, dzieki!!!

Co prawda chciałem bardziej en face, ale spoko, musiałbyś sie na chodniku połozyć..., już mogę sobie zdanie wyrobić na ich temat.

Szkoda, że twoje zdjęcia poginęły z odbioru.

Te swiatła na zdjęciach się jeszcze bronią, z daleko na żywo też, ale z bliska niestety mocno odstają od tych z dopłatą. Ekoskóra podobno super, na fotach amerykańskich się zachwycali. O ile w mpak też jest ekoskóra na boczkach to jest zdecydowanie lepszej jakości niż sensatec, który mam w g30. To akurat dobry wybór myślę i zdecydowanie lepiej dopłacić do świateł niż do prawdziwej skóry.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te światła na zdjęciach się jeszcze bronią, z daleko na żywo też, ale z bliska niestety mocno odstają od tych z dopłatą. .

to prawda , trochę wyglądają jakby z innej epoki były w porównaniu do adaptacyjnych , nie mówiąc o laserowych .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no cóż ..zacznę od plusów :

1- wygląd : i to był główny i jedyny powód dla którego brałem Sensatec - zawsze marzyłem o jasną tapicerkę , drewniany panel i wstawki z aluminium/pseudo aluminium - i to wszystko mam...wygląda obłędnie

2- komfort : są miękkie ! , myślałem że będą twardsze

3- błyskawicznie się nagrzewają jak włącza ogrzewanie fotela

4- łatwe w utrzymaniu czystości , jak na razie po 13tys km i 4 miesiące wyglądają jak w dniu odbioru z salonu .

co do minusów :

1- zapach : jest zauważalny mocno jak wsiadam do rozgrzanej kabiny słońcem , a jak to pachnie ? teraz już wiem , odkryłem to przypadkowo , jak nowy worek do śmieci świeżo oderwany z rolki ,zanim go włożysz do kosza do śmieci

2- zawsze jak wysiadam z auta to koszula z tyłu jest wyciągnięta na zewnątrz spodni , jak 13 latek w pierwszym dniu szkoły , i to nie ważne jak długo się jechało , wystarczy najmniejszy ruch w trakcie jazdy .

3- doznania dotykowe : lepiej ich nie dotykać , nie maja miłego dotyku jak prawdziwa skóra .

3- pomimo ogrzewanie foteli szybko działającego , to jednak gorzej siada na lodowate fotele przez nawet minutę , w porównaniu do materiałowych które nigdy nie będą aż tak zimne.

czy warto .. oczywiście że warto bo wyglądają w mojej konfiguracji jak milion $ , czy bym dopłacił za skóry gdybym miał wybór czy za adaptacyjnych ? .. dopłacił bym za skóry .. z powodu zapachu i dotyku

Opublikowano

co do minusów :

1- zapach : jest zauważalny mocno jak wsiadam do rozgrzanej kabiny słońcem , a jak to pachnie ? teraz już wiem , odkryłem to przypadkowo , jak nowy worek do śmieci świeżo oderwany z rolki ,zanim go włożysz do kosza do śmieci

Ciekawe porównanie :D Aż ciekawi mnie jak bardzo podobny jest ten zapach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

uważajcie na płyny do dezynfekcji rąk ! tak wygląda kierownica dwuletniej Duster znajomej z przebiegiem 16tyś km !!

IMG-20201022-131119669.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie , po prostu trzeba poczekać chwilkę aż alkohol wyparuje z rąk
Opublikowano
Btw mi się te standardy higieniczne w czasach COVID bardzo podobają, można sobie chodzić na zakupy w rękawiczkach, co powoduje, ze syf zostawiany na klamkach i wózkach sklepowych przez klientów MOPS nie przeniesie się na nasze piękne kierownice
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chciała odkazić kierownicę?

pośrednio :D często wsiada i wysiada z auta na co dzień i przez to często dezynfekuje ręce

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Btw mi się te standardy higieniczne w czasach COVID bardzo podobają, można sobie chodzić na zakupy w rękawiczkach, co powoduje, ze syf zostawiany na klamkach i wózkach sklepowych przez klientów MOPS nie przeniesie się na nasze piękne kierownice

racja , i do tego mniej klejących się stołków w restauracjach i kawiarniach :wink: :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A do auta kup jej to, tylko antybakteryjne, ale bezpieczne ;)

nie mogę , bo ma zazdrosnego męża :wink: :mrgreen:

Opublikowano

A do auta kup jej to, tylko antybakteryjne, ale bezpieczne ;)

nie mogę , bo ma zazdrosnego męża :wink: :mrgreen:

Tam gadasz, już tu kilka razy motyw niebieskiej dacii się przewijal, także dzieje się cwaniaczku ;)

Kotom już koca nie podkladasz? ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kotom już koca nie podkladasz? ;)

poddałem się siłom natury :wink: , jestem pogodzony z wizytą po zimie u chłopaków od ceramiki :cry2: