Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
To dźwięk z głośników generowany przez moduł ASD. Chyba że 318i nie posiada to przepraszam :)
Opublikowano
Krakusek, mam ciche przemyślenia, że zrobisz jako pierwszy program i powiesz ile można z tego silnika wycisnąć :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy posiada , ale dźwięk jest tak sportowy że nie może być prawdziwy - coś jak wargi mojej sąsiadki - :wink: tylko nie mów że to samo brzmienie jest w 330 ? :shock:
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na sporcie chodzi (w środku) prawie jak emka :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Leeo , na złą drogę mnie prowadzisz :wink:
Opublikowano

Ja mialem takie myśli o swojej 518d, bo ten sam silnik jak w 520d, ale minęło 16miesięcy i 31tyś km i na razie dalej bez kombinowania :)

Randal, a 118i jest ten dźwięk? Dla mnie to słychać silnik, a nie basik jakiś silnikowy, choć jak jeździłem chwilę x1 z 18i to właśnie jakoś tak fajnie brzmiała ;)

• Moderatorzy
Opublikowano
118i mam f20 i słychać tylko klekot R3 :lol:
  • 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
...kupiłeś wersję na zimne kraje :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wygląda mi na to że informatyk BMW od spraw pogody mieszka w okolicy San Francisco , każda temp. nie mieszcząca sie w przedziale 19-23 C jest ekstremalna dla niego :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Continental EcoContact 6 powinny się nazywać ShitContact 6 :evil: jeszcze nigdy nie miałem takiego aquaplaningu jak na tych oponach , i to przy prędkościach 90km/h :shock: mocno odradzam te opony :nienie:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak tam problemy ze stabilnością ? Coś się wyjaśniło w kolejnym aso ?

nie bylo drugiego ASO , jesteśmy na etapie akceptacji własnych niedoskonałości :wink:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Witam, jestem w trakcie oczekiwania na 318i, jakie oznaczenie silnika posiadasz Kolego w swojej bmw? B48C Edytowane przez johajnes
Opublikowano

Dziękuję. Z tego piszą B48B20A = B48C różni się od 330i B48B sprężarką, zastanawiałem się czy będziemy w stage 1 z 318i zrobić 330i :). Gdzieś pisali, że bez problemu osiąga się z 318i 220km, co i tak wychodzi nieźle.

, ale czy warto kombinować :P

Jak auto? Sprawia radość? Bardzo dokuczają znoszenia przy wyższych prędkościach, nie dotarło się coś i nie znikły? Za 2 tygodnie odbieram auto, pierszwe bmw nie mogę się doczekać. Pozdrawiam

Jakie zimówki planujesz? Będę miał tą samą ohydną felgę

• Moderatorzy
Opublikowano
Turbina w 318i b48c ma nr 11 65 8662071 a w 330i 11 65 9845815.