Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak jechałem ostatnio na trasie Warszawa Łódź i ustawiłem cel w Łodzi, to nawigacja ciagle oddalała się tak, żeby było widać cel. Jak przybliżyłem to chwile było na zbliżonym widoku i potem znowu samo oddalało się na bardzo daleki widok ze nie widziałem szczegółów gdzie w danej chwili muszę zjechać - to widziałem tylko na ekranie nad kierownicą.

Czy ktoś wie jak zmienić to denerwujące ustawienie nawigacji?

Opublikowano
Cześć. Jak jechałem ostatnio na trasie Warszawa Łódź i ustawiłem cel w Łodzi, to nawigacja ciagle oddalała się tak, żeby było widać cel. Jak przybliżyłem to chwile było na zbliżonym widoku i potem znowu samo oddalało się na bardzo daleki widok ze nie widziałem szczegółów gdzie w danej chwili muszę zjechać - to widziałem tylko na ekranie nad kierownicą.

Czy ktoś wie jak zmienić to denerwujące ustawienie nawigacji?

Możesz zmieniać skale lub ustawić obok cyfr odległości naciśnij na miarkę i pojawi się przycisk auto. Wtedy na autostradzie np będziesz widział dlugi odcinek a przed manewrem będzie Cie się wszystko zbliżało.

Dodatkowo szczegóły możesz sobie ustawić tez na pulpicie przed sobą.

Pozdrawiam

Maciek