Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam mały problem a mianowicie miałem stuki w przednim zawieszeniu nic poważnego ale irytującego. Po wizycie u mechanika wymienione zostały prawy górny wahacz i łączniki stabilizatora, stuki nadal są słyszalne a mechanik mówi ze słychać stukanie na drążku stabilizatorze dynamic drive. Teraz mam zamiar wymienić poduszki stabilizatora i mam nadzieję ze to bedzie to anie dynamic drive, bo jesli tak to co się z tym robi można regenerować ?
Opublikowano
Nie jeszcze nie ,wymienię jak pisałem poduszki stabilizatora A jak nie pomoże zostaje regeneracja stabilizatora, koszt jakieś 2200 zł,
Opublikowano
Przeszukalem i nic konkretnego nie ma wiem że tylko jak wymiana poduszek stabilizatora nie pomoże dam go do regeneracji tylko nikt nie pisze czy po wymianie trzeba go kodować czy nie. W sumie tam tylko jest olej A nie żadna elektronika to chyba nie, jezeli ktos wymieniał u siebie stabilizator adaptiv drive to proszę o info co i jak z tym kodowaniem.
Opublikowano
A to przeczytałeś co udostępniłem? Tam jest podpowiedź rozwiązania.
Opublikowano
Wymieniałem w swoim x-sie bo też pukało po wymianie cisza, nie trzeba kodować.
Opublikowano
Wymieniałem na używany.

Wymieniłeś na taki sam numer części, czy na wolny od wad?

Opublikowano
Wolny od wad. Gdzieś miałem numer ale nie mogę znaleźć. Z tego co się dowiedziałem po numerze tego co kupiłem to był od f15.
Opublikowano
No właśnie. :cool2: Dlatego z uporem maniaka, kolegę anton131 odsyłałem do tamtego wątku, gdzie naprawa polegała na wymianie na wolny od wad.
Opublikowano
Kolego chciałem rozwiązać problem i dowiedzieć się konkretnie jak to ogarnac nawet z uporem maniaka, z resztą po to ta strona jest żeby pomagać a jak Ci to nie odpowiada to nie komentuj :cool2:
Opublikowano
Ja nie po złości. Widocznie nadal nie rozumiesz co należy zrobić. Podałem tylko rozwiązanie.
  • 9 miesięcy temu...