Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio padło mi całkowicie sprzęgło, po wymianie, odczuwalne jest lekkie drżenie przy przyspieszaniu, 1,2,3, na 2 od około 2tys do 4, na 3 od 3tys do 4tys, jedyna prawie cała, ogólnie w wakacje wymieniany był łącznik, podpora i poduszki pod skrzynia, w ostatnim czasie dyfer i półosie, dyfer i skrzynia zalana świeżym olejem. Ogólnie mechanik mówił i pokazywał to mam luz na krzyżaku przy Dyfrze, dwumasy nie zmieniałem, nie wydawała dziwnych dźwięków ani nie trzęsło buda. Jak myślicie, to może ten krzyżak właśnie?? Pozdrawiam

Ogólnie nie przeszkadza to zbyt mocno lecz lekko jest odczuwalne i po prostu zastanawiam się co może takie coś powodować, na razie i tak muszę z tym jeździć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro stało się to po wymianie sprzęgła to po co szukać na siłę gdzie indziej? Jak zostaje stara dwumasa to trzeba ją zabielić.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.