Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam dosyć kłopotliwy problem ponieważ podczas jazdy dając gaz powyżej 2,5 tysiecy obrotów z rury wydechowej wydobywa się czarny dym . Na postoju dajać gaz na max jest dobrze ( brak dymu ) dodam że moc w aucie jest oraz czuć takie mocne żrące spaliny . Po podłączeniu samochodu pod komputer wtryski miały idealne parametry, jedyne zawyżała przepływka ale bardzo niewiele. Eger został wyczyszczony nie pomogło więc wyjąłem, zaślepiłem przewód ale tez nic, wszystkie gumy dolotu powietrza są sprawdzone i są okej, Odma wymieniona na nową, jest też nowy katalizator ( poprzedni właściciel wyciął ) dodam że auto jest po czip tuningu ( kupiłem już z tym samochód ). Nie mogłem znaleźć na forum dlatego liczę że pomożecie. Co należało by jeszcze sprawdzić? Dodam że auto to BMW e46 320D 150 koni
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To sprawdź jeszcze korekcje podczas jazdy, trzeba w live data ocenić ciśnienie doładowania oraz na szynie cr, podejrzewam, że jest mocno przelany.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.