Skocz do zawartości

kratka na suficie - samochód po taxi?

mateusz87w

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc jestem tu nowy, na poczatek chce pozdrowic wszystkich milosnikow marki BMW. Przymierzam sie do kupna mojego pierwszego samochodu z logo BMW. Mam nastepujace bardzo wazne pytanie. Ostatnio ogladalem kilka modeli bmw E39 530d kilka E46 320d. Na suficie zamieszczony jest prostokąt wygląda jak klimatyzacja jakies wywietrzniki. Pytanie brzmi czy takie coś posiadają taxi ? Tak mnie poinformowano. Dalem sobie spokoj wiec z modelami z tym "klimatyzatorem" lecz kolejny sprzedawca powiedzial mi ze taki coś posiadają samochody z cieplych krajow Wlochy Francja itp. Komu wierzyc ? Jest to o tyle istotne ze jesli to są samochody z taxi opadają definitywnie. Bardzo prosze o fachowa i szybka odpowiedz. Z gory dziekuje Pozdrawiam

Witam. w moim e-39 jest coś takiego, auto faktycznie z francjii, gdzieś kiedyś czytałem że to ma coś wspólnego z alarmem, pewien nie jestem.

Chyba to nie jest cecha charakterystyczna taxi, bo moje na 100% nie jeździło na taxi.

Ja mam auto z Włoch i mam coś takiego na suficie. Podobno czujnik ultradzwiękowy do alarmu, ale nie wiem nie sprawdzałem. Czujnik od klimy jest w panelu klimatronika przecież.

Jest to oslona czujnikow ultradzwiekowych alarmu. Sam czujnik znajduje sie w srodku obudowy tylko pod warunkiem ze samochod jest wyposazony w alarm. Niektore samochody nie maja fabrycznego okablowania instalacji alarmu dlatego nie posiadaja tego trapezoidalnego pudelka na suficie.