Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam E60 520d M47N2 polift i zastanawiam się, czy coś u mnie nie jest okej z nagłośnieniem.

Mianowicie tak, z tego co widzę, mam głośnik centralny na desce pod szybą (jest kratka, lecz nie słyszę aby grał), w przednich drzwiach mam po 2 głośniki- jeden w boczku (ten gra) i jeden na wysokości lusterka (ten nie gra, może wcale go nie ma, jest kratka :lol: ), w tylnych drzwiach nie mam żadnych głośników, następnie mam 2 w tylnej półce (i grają) oraz 2 pod przednimi fotelami (kratki są, ale nie grają). W idrivie w ustawieniach radia nie mam nic o Logic 7. Nie mam equalizera tylko ustawienie basu, fader, central itp

I tu nasuwają mi się 2 kwestie:

- kiedyś było Logic 7 ale ktoś wymontował

- nie było od nowości Logic 7, ale fabrycznie montowano kratki aby można było to dołożyć

- moja BMW miała strzała w przód (100% pewności) i ktoś wymienił deskę i przednie boczki od wersji z Logic 7

Waszym zdaniem która opcja jest prawdziwa?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Żadna, masz podstawową wersję nagłośnienia a zaślepki były w gratisie w standardzie :wink:

Podaj vin to potwierdzę :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No poza kratkami z tyłu w drzwiach bo tych gratis nie dawali.

chyba najszybciej jest zobaczyć czy w bagażniku jest jakikolwiek wzmacniacz?

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!