Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziwi mnie to, że "BMW Download Manager" nadal oferuje mi do pobierania tylko wersję 2019-4. Nie rozumiem skąd ten torrent skoro nie ma jeszcze publicznej wersji 2020-1 (piszę te słowa 30.03.2020).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem podobną sytuację z mapami Route.

Na forum od trzech tygodni dostępna jest wersja 2020-2. Do wczoraj (29.03) na BMW Download Manager było 2020-1. Ściągnąłem to co było na forum i aktualizacja poszła bez problemu.

Dzisiaj przy uruchamianiu BMW Download Manager, program się zaktualizował i już jest 2020-2.

Sam się zastanawiam jak to jest, że wcześniej są torrenty niż oficjalna aktualizacja. Niemniej mapy z torrentów działają.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem to jest kwestia dla kogo one są dostępne. Użytkownik końcowy jest na końcu, jak sana nazwa wskazuje :D pracuje w serwisie nie zwiazanym z motoryzacja i jest tak samo. Aktualizacje dla serwisow są dużo wcześniej niż dla ludu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy, u mnie "BMW Download Manager" wciąż nie proponuje mi pobrania EVO 2020-1. Czy też tak macie? Co jest grane?
Opublikowano

Zadałem pytanie do Biura Obsługi Klienta BMW ConnectedDrive i otrzymałem taką odpowiedź:

"Szanowny Panie,

pragniemy poinformować, że aplikacja sama Pana poinformuje czy aktualizacja jest dostępna. Jest ona wprowadzana stopniowo do pojazdów, stąd może być dla Pana pojazdu jeszcze niedostępna. Dziękujemy za cierpliwość."

Pozostaje czekać :(

Opublikowano
......Jest ona wprowadzana stopniowo do pojazdów, stąd może być dla Pana pojazdu jeszcze niedostępna. Dziękujemy za cierpliwość."

Mam w takim razie wrażenie, że chyba jestem na jakimś totalnym szarym końcu z tym wprowadzaniem "stopniowym"...

Na prawdę nie kumam z czym oni mają problem, że muszą to wprowadzać etapami przez tyle miesięcy....?

Przecież to nie jest tak, że miliony użytkowników nawigacji w wersji EVO odświeża co 5 minut BMWDownloadManager'a oczekując update'u, a gdy ten się pojawi to wszyscy w tym samym momencie zaczną im ciągnąc z serwerów pliki danych, tak że serwerownie się zagotują, w Monachium przygasną światła, a niemieckie światłowody eksplodują...

Opublikowano

@Kapitalista77

bardzo celne podsumowanie problemu :wink:

A wracając do meritum - U MNIE JEST JUŻ w Download Manager :D

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...