Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszedlem w posiadanie bmw e90 lci msport plus business edition z 2012r czy ktos ma jakies sugestie na temat takiego modelu szukam informacji ma temat mojej bm wiem tyle ze msport plus business edition jest to opcja oferowana w alpina bialy kolor czarna skora podgrzewana a niebieskimi szwami aux usb bluetooth telefon itd ale nie doszedlem dlaczego jest z 2012r kiedy ostatnia e90 zjechala a linni produkcyjnej w 2011 a 2012 poczatek roku byl juz f30 w internecie nie ma nic 2011 I koniec czy ktos z was ma jakies pomysly jak mozna to sprawdzic jeszcze jedna zagadka n47 mial 142bhp a moja ma 153bhp to tez jest dziwne zamowilem sobie raport I w raporcie jest 153bhp euro5 ale to chyba emisja co2 pomocy bo dostane swira jeszcze ktos mi powiedzial ze moja bm moze BYC ostatnia bmw e90 ktora opuscila linie produkcyjna dlatego ma oznaczenie edition ja nie wiem moze tak
Opublikowano
Podaj VIN to wszystkiego się można dowiedzieć a Business edition to wersja flotowa na ogół tak się nazywała
Opublikowano
Moc masz 143km i nie widać Business edution tylko m pakiet czyli pakiet sportowy m