Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warszawiacy strzeżcie się! ;)

W jakiejś gazecie przypadkiem natrafiłem na informację, iż stołeczna policja dostała do testów cywilny (nie oznakowany) motocykl BMW wyposażony w wideorejestrator wykroczeń, który zostanie zakupiony przez policję gdy okaże się, że spełnia swe zadanie...

Jak dobrze, że w Gdańsku nie ma takich wynalazków;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda BMW dla takich miłych panów :cry2: . Ciekawe czy wiedzą ,że BMW ma tylny napęd :mrgreen:

:twisted2: :twisted2: może jak im podpowiedzieć to zaczną szukać coś dla siebie . :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
...Ciekawe czy wiedzą ,że BMW ma tylny napęd...

...zaręczam Ci, że wiedzą :lol: ...a niektórzy są na tym forum :lol:

Opublikowano
...Ciekawe czy wiedzą ,że BMW ma tylny napęd...

...zaręczam Ci, że wiedzą :lol: ...a niektórzy są na tym forum :lol:

hmm masz moze cos z nimi wspolnego :?: :mrgreen: Mi sie wydaje ze jak nie wiedza to poznaja a po 2 Polonez tez ma na tyl i chyba jakos im nie przypadl do gustu :mrgreen:

moje modele
Opublikowano
...hmm masz moze cos z nimi wspolnego :?:...

...a co, glina nie może jeździć Beemką :?: :lol:

Opublikowano
Jurek spokojnie ten pan napewno nie jest z policji :modlitwa: przeciez jezdzi BMW prawda?? wiec spokojnie panow z policji nie stac na BMW no chyba ze dostana premie :mrgreen: ale wtedy to im w glowie inne auta :wink:
moje modele
Opublikowano
Jurek spokojnie ten pan napewno nie jest z policji ...

...no i mylicie się :lol:...od 17 lat i może się jeszcze uda parę :lol:

Jak spojrzysz na ten post to zrozumiesz skąd mam uraz do tych ludzi...

...no cóż wszędzie są ludzie i...

Pozdrawiam

Opublikowano
Wcześniej nie zauważyłem , ale wiem ,że Ślązacy to dobrzy ludzie nawet w mundurach . Moja Mama pracowała kiedyś na Śląsku to wiem co nieco o nich .
Opublikowano
...ale generalizować nie można, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora..., wracając do tematu...hmmm, chciałbym luknąc na taką maszynkę...piraci strzeżcie się :lol:
Opublikowano
a po 2 Polonez tez ma na tyl i chyba jakos im nie przypadl do gustu :mrgreen:

no tak, porównanie.. :think:

poloneza i BMW... do tego motoru :mrgreen:

a yamahy i hondy też mają tylny napęd a przypadły im do gustu :twisted2:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
Szkoda BMW dla takich miłych panów :cry2: . Ciekawe czy wiedzą ,że BMW ma tylny napęd :mrgreen:
hmmm... :think:

a są motory z przednim napędem... :?: :twisted2: :?:

toż to nie chodzi o samochód... tylko o motor... :mrgreen:

wiec nie bedą miec z tym problemu...

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
motor ma sie pod maska

a ja myślałem że silnik... :mrgreen:

i jesli już to wg. Wikipedii hasło Motor odnosi się do więcej niż jednego artykułu, czyli do:

Motocykl (motoryzacja)

silnik (fizyka)

motor (zintegrowane środowisko programistyczne)

Motor - czasopismo motoryzacyjne

Motor - grupa muzyczna

:twisted2: :twisted2: :twisted2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Jurek spokojnie ten pan napewno nie jest z policji przeciez jezdzi BMW prawda?? wiec spokojnie panow z policji nie stac na BMW no chyba ze dostana premie Mr. Green ale wtedy to im w glowie inne auta Wink

Mowisz to świadomie? A wiec czemu moj ojciec, policjant jeździ BMW? Widocznie kradł, albo nie, moze zatrzymywał niewinnych kierwocow BMW, bo sobie jechali 10km/h za szybko? Kolego prawda jest niestety inna.

I jeszcze wiadomosc do Cosmo. A słyszałes kiedys o motorze z napedem na 2 koła? :mrgreen: Nie pamietam markiwie wiem ze jest to motocykl crossowy, oraz jest w seryjnej sprzedazy. :roll2:

Opublikowano
Mowisz to świadomie? A wiec czemu moj ojciec, policjant jeździ BMW? Widocznie kradł, albo nie, moze zatrzymywał niewinnych kierwocow BMW, bo sobie jechali 10km/h za szybko? Kolego prawda jest niestety inna.

A pracuje w drogówce ??? Jeżeli tak to każdy zna odpowiedź na Twoje pytanie.

Opublikowano
Yamaha WR 450 2 Trac...naped przedniego kola jest hydrauliczny...no i jest to enduro.. :)

ale to jest motor z napedem na dwa koła... :mrgreen:

a nie z przednim napędem... :roll2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

A pracuje w drogówce ??? Jeżeli tak to każdy zna odpowiedź na Twoje pytanie.

:duh: :duh:

a ja nie znam... a co jeśli pracuje w drogówce? Może jakaś podpowiedź..

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

ale bzdury tu wypisujecie. z konkretnego tematu zrobił się bzdurny OT...

a gwarantuję że ciężko będzie się wytłumaczyć przed panem policjantem dokonującym prezentacji nagrania z Waszych wyczynów.

miałem okazję kalibrować osprzęt w tym motocyklu, poza tym zznam doskonale ten model. dobry bat na debili na dwóch kołach. :twisted:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
miałem okazję kalibrować osprzęt w tym motocyklu, poza tym zznam doskonale ten model. dobry bat na debili na dwóch kołach. :twisted:

czyli to bedzie maszynka do "łapania" innych motocykli... :?:

czy może również do "łapania" samochodów... :?:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Wracajac do tematu - dwa dni temu widzialem na Moscie Siekierkowskim ten motocykl ok 20:30. Policjant akurat zgarnal jakiegos goscia i stali sobie w zatoczce. Motocykl wyglada fajnie, dopiero jak wlaczy niebieskie swiatla po bokach, to widac, ze nie jest cywilny.

Ale sciganie nim uciekajacych motocyklistow to bzdura - zaden normalny policjant nie bedzie mial ochoty sie zabic tylko po to, zeby dogonic jakiegos wariata.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i