Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem do swojej f10 fotele tzw komforty . Jest mi w stanie jakiś fachowiec udzielić porad ile muszę dołożyć kabelków do wiazki teraz zeby zaczeły dziać ??

Ewentualnie czy wiazka jest przygotowana pod takie fotele ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam kupiłem do swojej f10 fotele tzw komforty . Jest mi w stanie jakiś fachowiec udzielić porad ile muszę dołożyć kabelków do wiazki teraz zeby zaczeły dziać ??

Ewentualnie czy wiazka jest przygotowana pod takie fotele ?

Z wiązką to zależy jakie fotele miałeś wcześniej.

Odpowiedź na Twoje pytanie wraz ze schematami znajdziesz na newtis.info.

Opublikowano

Wcześniej miałem też regulowane (były tylko 2 przyciski)a jak chciałem podjechać fotelem do przodu bądź tyłu musiałem ręcznie to robić

Chyba ,że jest tutaj ktoś z małopolski co podją by się przerobienia wiązki i zakodowania ?

Jaka cena za taką usługę orientuje się ktos?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wcześniej miałem też regulowane (były tylko 2 przyciski)a jak chciałem podjechać fotelem do przodu bądź tyłu musiałem ręcznie to robić

Chyba ,że jest tutaj ktoś z małopolski co podją by się przerobienia wiązki i zakodowania ?

Jaka cena za taką usługę orientuje się ktos?

Cena za usługę może być róźna.

Od może 250zł u znajomego do 2 tyś u ... kogoś innego.

Znajdz funfla co kuma troche elektronike i ogarniecie sami, nic szczegolnie trudnego.