Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klub

Czy ktoś słuchowo może określić czy to rozrząd czy coś innego, pacjent BMW E91 N47 280k nalatane

Opublikowano
Bardzo możliwe ze to rozrząd a jak dodajesz gazu i auto schodzi z obrotów to dźwięk sie nasila tzn przyspiesza czy jest to niezależne od obrotów silnika ?
Opublikowano
Słychać ze łańcuszek sie odzywa ewidentnie ale nie ma jeszcze tragedii natomiast mimo przebiegu bym go wymienił zeby spac spokojnie
Opublikowano
Dziękuje za informację, to teraz muszę znaleźć jeszcze kogoś kto mi to ograrnie na Górnym Śląsku, jaki rozrząd wsadzić Dayco, Febi ?
Opublikowano
Ja dzsiaj oddaję samochód na wymianę rozrządu i czyczszcenie DPF do Moto Kużni w Zawierciu. Na stronie w komentarzach mają dobre opnie.
Opublikowano
Ja dzsiaj oddaję samochód na wymianę rozrządu i czyczszcenie DPF do Moto Kużni w Zawierciu. Na stronie w komentarzach mają dobre opnie.

Podobno robią komplet w Zawierciu za 2500 zł, w Pawłowicach robią za 2100 ale na Dayco czego nie chce,chcę na Febi, SWAG, IWIS, najlepsi są Bracia Fąfara z Opola robią to za 3150 i w 3H mistrzowie :)

Opublikowano

Podobno robią komplet w Zawierciu za 2500 zł, w Pawłowicach robią za 2100 ale na Dayco czego nie chce,chcę na Febi, SWAG, IWIS, najlepsi są Bracia Fąfara z Opola robią to za 3150 i w 3H mistrzowie :)

Ja robiłem wlasnie u nich wiec bardzo polecam !