Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć od wtajemniczonych , jak to jest ze światłami powitalnymi /odprowadzenie do domu w przedlifcie 2004 , na i drivie mam ustawione na 10 sekund (A także zmieniałem na 20 lub 30 sekund) i nic się nie dzieje po zamknieciu lub otwarciu auta , nic się nie świeci tylko migna kierunki ze auto zamknięte, jak to włączyć, czy to w ogóle działa w przed liftach ? Mam normalne żarówki ,nie ksenon czy to tez moze być powód? Lecz po co ustawienia z tymi sekundami odprowadzenie do domu , ktoś coś pisał że trzeba nacisnąć przycisk od bagażnika lub dźwignią od długich się to jaka włącza , nie wiem a chciałbym wiedzieć piszcie co wiedzie ,pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyciągsz kluczyk i ciągniesz dźwignię od kierunków do siebie - jakbyś mrugał długimi - odpalają się światła odprowadzania do domu.

Jak chcesz z kluczyka - trzeba kodować, ostatnio zrobiłem to za pomocą Carly - krótkie wciśnięcie bagażnika na kluczyku odpala te światła, długie przytrzymanie otwiera bagażnik.

Opublikowano
O i to jest odpowiedź, działa tak jak pisałeś dzięki wielkie , każdy coś pisał o długich ale nikt nie napisał kiedy te długie zaliczyć, pozdrawiam :lol: