Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie ile można uzyskać dodatkowej mocy i jakie koszty będą zamontowania chipa w BMW E90 LCI 318I 143km? Bądź w jaki inny sposób można podnieść mu moc?
Opublikowano
Kup walki od 20i. Zrób wydech. Wrzuć dolot, mapa od 20i i będzie z 195km
Opublikowano
czy taka sama procedura przyniesie skutek przy 318 pre LCI (n46)? Cel zakładany: 320i.
Opublikowano

To już musisz zobaczyć czym się różnią te silniki ale w 18i będziesz mieć z walkami wydechem i dolotem

Max jakieś 175 chociaż to starsza konstrukcja i trochę ułomna

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kubaj, jak ty chcesz zrobic z n43 195? oraz z n46 175? ? Nawet jak powymieniasz wszystko to max co wyjdzie to 170 i 150. Mapa moze 5ps dodasz a prawdopodobnie na serii sie skonczy i tak.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może i będzie jechać jak 20i, ale za to będzie palić jak 30i. :mrgreen:
3A0jS9b.png
Opublikowano
Seria 20i ma chyba 177km wiec dolot i dobry wydech bez katów plus strojenie to będzie +15km fakt faktem koszty milion ale moim zdaniem realne
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Seria ma 170 i tyle bedzie po, nie wazne co tam sie wymieni. Rozmowa o tych silnikach na poziomie chiptuningu jest bez sensu, ani to nie bedzie cheap ani tuning :D
Opublikowano
Dobra to może z tymi 195km przesadziłem ale myśle, że po dobrym dolocie, wydechu i strojeniu te +15km by było. Wiem, że jest to mało opłacalne i koszt by wyszedł ponad 10tys ale realne jest :mrgreen: