Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie czy posiada ktoś pełne spolszczenie do Insta D i insta P wraz z instrukcja jego zainstalowania poniewaz mam spolszczenie tego programu ale nie które opcje mam po angielsku a poszukuje pełnego spolszczenie , dzieki Pozdrawiam
Opublikowano
Użytkownik wyżej dobrze napisał, ucz się angielskiego bo całościowego polskiego spolszczenia nie ma. Poza tym w spolszeniu program potrafi pomylić czujnik wałka i wału więc lepiej polegać na anglojęzycznej wersji.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ucz się angielskiego

Ucz się polskiego

Mądre starsze ludzi zawsze mi mówią że dobrze gadam i piszę po polsku, to jest ważne dla mnie co oni mówią.

Twój chamski wypad zostaw przy sobie. Ja daję rady z polskim i nie mam żadnych problemów. Czego by nie powiedziałem jeśli by ty zaczął uczyć się języka rosyjskiego albo ukraińskiego albo niemieckiego.

Porada wyżej była skierowana do użytkownika tylko po to aby uważał , bo PL baza w Ista - to jest dramat, który potwierdził inny użytkownik w tym temacie na konkretnym przykładzie. Tak że nie zwracam uwagi na wypady , jeśli komuś coś boli - proszę idź do prywatnego lekarza , do państwowych nie tzreba - ZUS nie uratuje , tam dramat. Powodzenia i trzeźwych myśli na noc.

Opublikowano

Utwierdziłeś mnie w moim przekonaniu. Co do chamstwa to już nie raz to udowdnileś tutaj na forum.. Nie wiem być może piszesz takim sformułowaniem wypowiedzi, że wszyscy odbierają to negatywnie, ja też.

Z całym szacunkiem alb3rt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.