Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z wszystkimi spryskiwaczami w moim xsie. Nie dzialaja mi spryskiwacze lamp, szyby przedniej i tylnej. Bezpieczniki cale. Nie slychac wogole zadnej pompki. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc?
Opublikowano

Tego to nie wiem, ale warto pójść tym tropem , podmienić i zobaczyć czy zadziała cokolwiek. Jeśli na wtyczce od przekaźnika nie będzie prądu to może być uszkodzona manetka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie wiem czy tez tak masz spryskiwacze szyby jak wlacze spryskiwacz standardowy czyli manetka do siebie spryskuje mi tez reflektory a w programie specjalnym czyli po wcisnieciu w manetce guzika myje tylko przednia szybe a w instrukcji opis jest na odwrot i nie wiem czy to blad elektryki sterowania czy moze w instrukcji cos zle opisali
Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość regulacji wysokości i kierunku lania spryskiwacza przedniej szyby? Trochę prawy bym przekierował.

W innym samochodzie miałem tak, że dało się trochę przesunąć tą wewnętrzną dyszę np grubszą igłą. W BMW jakby się nie da a nie chcę na siłę aby nie zniszczyć.