Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam bmw x5 e70 3 litry sd plus chip tuning ogólnie 330 koni autko ładnie przyspiesza ogólnie problem polega na tym że ciężko odpala i głośno... ponad to jak gasze auto to czuje spaliny jak wysiadam i to w okolicy przodu auta nie wiem jakiś dymek od czego to... pomocy
Opublikowano
Czy te dymienie może być od webacso? ALE TE głośne odpalanie silnika na chwilę zapala się kontrolka świec..I odpala nie wiem czy to świece czy może sterownik
Opublikowano
Witam pokazuje coś jakiś błąd od diesla jakby wtryski ale są ok niby sprawdzane i 1 był robiony... może od tego chip tuning.. sam nie wiem ogólnie jest ok.. tylko ten zapach spalin jak wysiadam z auta masakra i to jakby spod kabiny od spodu... kurde ciężko określić
Opublikowano
Auto z polskiego 2008 rok. salonu serwis niby był ale same wydruki nie ma k.s. tylko wydruki i rachunki ... No tak jest 26000 tyś przebiegu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.