Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

jestem nowym użytkownikiem na forum :) i chciałam Was ekspertów zapytać o ogłoszenie na tę BMWuszkę :

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-325-xi-192km-m-pakiet-szyder-navi-xenon-harman-skora-18-maxx-unikat-ID6CQiGY.html#863809ea40

Nie mam zbyt pojęcia o oszukiwanych model a jak na kobietę przystało chce mieć auto ładne w środku, i to spełnia ten wymóg. Do tego nie chce być też oszukana.

Wyczytałam tu już co nieco. To w tym modelu może budzić wątpliwość moc silnika dużo pali, ale co więcej z tego ogłoszeni mogę wyczytać, że jest np nie tak??

Będę wdzięczna za jakieś mądre sugestie.

Aga

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie jest to żaden unikat, wg mnie sztucznie zawyża cenę. Bardzo dobre wyposażenie, ale 325xia to nie jest pożądane zestawienie na rynku. Nerki nie od tego auta, załatw zdjęcie pod maską. Co do spalania to nie licz na mniej niż 15l w mieście na krótkich dystansach. Pamiętaj, że do wersji 4x4 jest sporo droższych (często niedostępnych w zamiennikach) części od rwd.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.