Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, krzysztof77 napisał(a):

Mam 19 letnie e46 od 14 lat i kotofyja mi wszystkie nadkola. Z tyłu już raz robiłem i leci drugi raz. Dlatego zapytałem 🙂

Po tylu latach pewnie tam masz więcej elementów z uszkodzeniami po blacharce niż oryginalnych. Takie coś będzie korodować 

Opublikowano

Mam do Was pytanie, ponieważ zbliża mi się termin odbioru auta. Mam oferty leasingowe które są nieco korzystniejsze niż oferta leasingu z salonu. Czy mieliście problemy żeby skorzystać z zewnętrznej firmy leasingowej? Czy salon sprzedaży wymagał przez to od Was opłaty manipulacyjnej, czy ze strony sprzedawcy straszono Was jakimiś sankcjami?

Opublikowano

Zależy jak się umówiłeś z dealerem. Sprawdź swoją umowę czy masz coś o formie finansowania. 

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

Opublikowano
5 minut temu, adiki napisał(a):

Zależy jak się umówiłeś z dealerem. Sprawdź swoją umowę czy masz coś o formie finansowania. 

Racja. Dzięki

Kończę tutaj wątek, bo zauważyłem, że jest dedykowany o finansowaniu.

Opublikowano
W dniu 17.12.2024 o 22:39, rzaba napisał(a):

Moje auto skończyło 3 lata i niestety wygasła subskrypcja connected professional. Trzy najbardziej brakujące rzeczy to: natywne spotify, rtti w mapach i aktualizacje map.

W connected drive store można kupić oddzielnie pakiety:

* connected booster 400 pln/rok (wrócą apki, które korzystają z netu, w tym spotify)

* aktualizacje map 415 pln/rok (cała Europa)

* RTTI 300 pln/rok

Razem 1115 rocznie.... sporo i raczej skłaniam się do całkowitego przerzucenia na android auto (gmaps/yanosik/spotify/tunein),  ale w opisie connected booster jest coś co wygląda jak RTTI.

Czy ktoś z was wie, czy connected booster zawiera pełny RTTI (kolorowanie mapy wg zagęszczenia ruchu, wyznaczanie najszybszych na daną chwilę tras, itd.)?

Cześć, RTTI jest zawarte w Connected Booster, a przynajmniej tak było jak we wrześniu przedłużałem usługi dla iDrive 7. Po zalogowaniu do Connected Drive powinna być widoczna informacja jakie usługi są częścią pakietu na podstawie wyposażenie auta. Wiec jeśli zapłacisz za Connected Booster to zakup RTTI nie będzie konieczny - w sumie nie będzie nawet takiej możliwości. Natomiast jeśli zależy Ci na samym RTTI bez pozostałych usług z Connected Booster to wtedy masz możliwość zakupy tylko RTTI za 300 pln/rok. Moim zdaniem jednak już lepiej dorzucić 100 pln i brać Connected Booster.

cb-rtti.jpg

• Dziękuję 1