Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, 89Hinol napisał(a):

Ktoś wie czy listwy ozdobne M Aluminium Rhombicle Anthracite w LCI2 są faktycznie aluminiowe, zarówno na desce jak i tunelu środkowym? Siedziałem dosłownie chwilę w aucie demo w salonie i zdecydowanie wizualnie wyglądały inaczej niż w przedlifcie. Mam wrażenie nie były takie chłodne w dotyku, miały lekki połysk jakby były polakierowane i że to w ogóle bardziej jakiś plastik a nie metal. Może ktoś to potwierdzić u siebie lub sprostować?

Moim zdaniem te dekory są takie same w LCI1 i 2 - jeździłem testowo LCI1 a kupiłem LCI2 i nie zauważyłem różnicy. Na pewno nie są błyszczące. Być może w demówce widziałeś dekory karbon, które są lakierowane na połysk. I też wydaje mi się że to jest aluminium, choć bardzo cienka warstwa, co widać na klapce.  

Edytowane przez proarnes
Opublikowano
10 godzin temu, arturito123 napisał(a):

Odebralem dzisiaj 320i, przycisk wyłączania start/stop jest dostępny, ale prawdopodbnie trzeba go używać co start auta.

Automatyczna jazda jednym pasem działa, trzeba przynajmniej jedna ręke mieć na kierownicy. Automatycznej zmiany pasa albo nie umiałem zrobić, albo nie działa.

Jeśli macie jakieś pytania lub rzeczy bez ktorych nie możecie żyć w swoich 3er, to dajcie znać 

Włączony start/stop po każdym uruchomieniu silnika jest związany z przepisami, tak jak niektóre systemy asystujące. Asystent zmiany pasa ruchu jest wyłączony w Polsce w trójce. A przy automatycznym utrzymaniu pasa wcale nie trzeba trzymać ręki na na kierownicy, do 10 km/h wogóle nie trzeba dotykać kierownicy a powyżej wystarczy dotykać jej np. kolanem 🙂 

Opublikowano
20 minut temu, proarnes napisał(a):

Włączony start/stop po każdym uruchomieniu silnika jest związany z przepisami, tak jak niektóre systemy asystujące. Asystent zmiany pasa ruchu jest wyłączony w Polsce w trójce. A przy automatycznym utrzymaniu pasa wcale nie trzeba trzymać ręki na na kierownicy, do 10 km/h wogóle nie trzeba dotykać kierownicy a powyżej wystarczy dotykać jej np. kolanem 🙂 

tak tak, chodzilo mi o sam dotyk, ale nie umialem się wysłowić. Jak nie auto nie czuje dotyku przez +- minute, to świeca sie lampki na kierownicy na pomaranczowo