Skocz do zawartości

Szybkie pytania, szybkie odpowiedzi BMW 3 G20/21

dzbpl

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, komoornik napisał(a):

Pytanie ile zaoszczędzisz w porównaniu do wymiany np. w takim Bawaria Motors za 699PLN? 🤔

No niestety jestem z wrocławia ceny w naszych serwisach to 1100-1400. Gdyby to było 699 to faktycznie bez zastanowienia ASO. Swoja droga niesamowite ze moga być takie przebitki miedzy miastami

Godzinę temu, Szefik napisał(a):

No niestety jestem z wrocławia ceny w naszych serwisach to 1100-1400. Gdyby to było 699 to faktycznie bez zastanowienia ASO. Swoja droga niesamowite ze moga być takie przebitki miedzy miastami

Ja też jestem z Wrocławia ostatnio byłem na naprawie gwarancyjnej i spytałem ile wyniesie koszt wymiany olej i filtra do mojej między przeglądami to powiedzieli 1200zł -Karkonowska .

2 godziny temu, Wojtek HZ napisał(a):

Ja też jestem z Wrocławia ostatnio byłem na naprawie gwarancyjnej i spytałem ile wyniesie koszt wymiany olej i filtra do mojej między przeglądami to powiedzieli 1200zł -Karkonowska .

Ja w Inch dostałem ofertę na niecałe 1000pln (lipiec) ale zrobiłem na swoich częściach, i tak wyszło ponad 800pln (8l  trzeba kupić na wymianę do 340stki),ale przynajmniej na oleju jaki chciałem... ori też leją różne.

2 godziny temu, miro.maj napisał(a):

to prawda ceny są zacne, jak zapytałem o komplet: skrzynia biegów, skrzynia vtg, dyfry to usłyszałem okolice 7k i moja ciekawość została zaspokojona...

Inchcape Wrocław? 

2 minuty temu, maciej_cie napisał(a):

Bzdura. Juz 3 razy w ciągu 2 lat w ten sposób wymieniałem. Ostatnio 699 zł, a dwa poprzednie za 599. 

W którym serwisie i w jakim mieście ta wymiana oleju za 699 zł, może rozwarze możliwość zrobienia wycieczki z wymianą oleju

Lucky you ale nie pisz że bzdura i jest to standard bo nie jest...

Poza tym ile oliwy wchodzi do diesla 2l - 5l? Jak pisałem do 340 musisz kupić 8l, wchodzi dokładnie 7,2l. Myślę że filtr oleju podobnie.

Edytowane przez macste