Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, rafaeelloo napisał(a):

Macie jakieś sprawdzone patenty na poprawę komfortu osób podróżujących z tyłu? Lepsza połowa przy wzroście ~160cm narzeka trochę niedosięganie do zagłówka i pas drapiący w szyję. Jesteśmy w takim wieku, że już nie rośniemy, więc może jest coś jeszcze oprócz zmiany samochodu? 🤔

A to ciekawe - ja mierząc się do G21 (mam 195 cm) własnie zwróciłem uwagę na to, ze z tyłu jest wysoko poprowadzone oparcie i właśnie zagłówki na odpowiedniej wysokości (bo w starszych autach, np. E39 czy chociażby e90 - zobaczcie filmik Petrolheada sprzed kilku dni - zagłowki są bardzo nisko i dla mojego wzrostu trzeba brać je mocno do góry), ale jak widać może to być zbyt wysoko dla niższych osób.

Opublikowano
14 godzin temu, 47 napisał(a):

Dla mnie zdecydowanie najwazniejsze to:

1. Pamiec przycisku auto start.stop

2. Wlaczenie tylnich swiatel mijania przy dziennych

3. zmiana zegarow na M

4. Dolozenie opcji kierunkowskazu autostradowego (wybor ilosci 3-5)

Pzdr

Czyli za te kilkaset złotych za moduł BT potrzebny do tego to raczej niewiele. Zresztą jeśli dobrze pamiętam opcja 2 to jest w ustawieniach (tylne mijania). A jak wyglądają zegary M-kowe? No i z gwarancją to pewnie lipa będzie :-(. R