Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niezłe taxi, szpeci ten kolor dramatycznie.

Dealer Nowy Sącz próbuje sprzedać tą żarówę za jedyne 381 tys zł (cena po rabacie xD). Jakby dali w cenie pakiet wrapu auta folią w dowolnym kolorze w jakimś zakładzie to jeszcze może cena byłaby do przełknięcia.

Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
Niezłe taxi, szpeci ten kolor dramatycznie.

Dealer Nowy Sącz próbuje sprzedać tą żarówę za jedyne 381 tys zł (cena po rabacie xD). Jakby dali w cenie pakiet wrapu auta folią w dowolnym kolorze w jakimś zakładzie to jeszcze może cena byłaby do przełknięcia.

A ja sie zastanawialem bo można 2 czarne pasy walnąć i będzie prawie Bumblebee :) :) :)

Opublikowano
A ja sie zastanawialem bo można 2 czarne pasy walnąć i będzie prawie Bumblebee :) :) :)

chyba BMWBLEE ;D

Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
powinni kazać to kupić handlowcowi który robił zamówienie na taki kolorek :D

Z ilości dodatków i wypasienia konfigu zakładam, że to było zamawiane dla kogoś... I ten ktoś się rozmyślił...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Również uważam że ładne auto ale cena przesadzona o jakieś 80 tys za dużo.
Opublikowano

Tam jest chyba odkliknięte wszystko co się dało odkliknąć...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tam jest chyba odkliknięte wszystko co się dało odkliknąć...

Tak i nie, ktoś duży pieniędzy przeznaczył na dodatki typu BMW Individual, kolor, skóra, carbon czy obszycie deski itp.

Auto mogłoby mieć np hak czy webasto, podgrzewaną tylną kanapę itp ale nima.

Preferuję bardziej funkcjonalne wyposażenie niż płacenie za dodatki jw.

• Moderatorzy
Opublikowano

Mógł poszaleć z kolorem wnętrza Mocha, Tartufo czy Fiona + deska i normalny lakier. To auto się wyróżnia, ale w sposób niepożądany :?

To jest dramat panowie. Znalazłem podobny w lepszej cenie.

http://farm8.staticflickr.com/7097/6994722986_6ef2700be0_c.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czemu tak katujecie tego biednego żółtka ? :wink: ,akurat to auto widziałem 2 tygodnie temu i chodziłem wokół niego jak byłem w aso BMW w NS, muszę powiedzieć że kolor nie przypomina odcień Nowojorskiej taksówki , bardziej bym powiedział że to jest kolor przypominające gama kolorów- M -czyli w skrócie -mocno wyróżniający się -reszta to już kwestia gustu
Opublikowano
Mógł poszaleć z kolorem wnętrza Mocha, Tartufo czy Fiona + deska i normalny lakier. To auto się wyróżnia, ale w sposób niepożądany :?

To jest dramat panowie. Znalazłem podobny w lepszej cenie.

Ewentualnie DHL może paczki wozić:

bmw.jpg

Opublikowano
Szmatką na 1000% będą mikro rysy nie ma innej możliwości. Ja wsadziłem do auta opryskiwacz ręczny pompowany powietrzem ale to żenada w nowym aucie wozić takie coś bo marka premium oszczędza na spryskiwaczach :mad2: .

True. Brak spryskiwaczy na reflektorach, albo na kamerce cofania to śmieszny żart.

A i jeszcze nie sądziłem, że kąt widzenia w kamerce cofania jest tak żenujący. W VAGu było widać całą drogę, gdy się wyjezdzało prostopadle tyłem, na spokojnie można było wyjechać patrząc tylko na ekran infotainment. A tutaj trzeba sprawdzać jakby kamery w ogólnie nie było :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szmatką na 1000% będą mikro rysy nie ma innej możliwości. Ja wsadziłem do auta opryskiwacz ręczny pompowany powietrzem ale to żenada w nowym aucie wozić takie coś bo marka premium oszczędza na spryskiwaczach :mad2: .

True. Brak spryskiwaczy na reflektorach, albo na kamerce cofania to śmieszny żart.

A i jeszcze nie sądziłem, że kąt widzenia w kamerce cofania jest tak żenujący. W VAGu było widać całą drogę, gdy się wyjezdzało prostopadle tyłem, na spokojnie można było wyjechać patrząc tylko na ekran infotainment. A tutaj trzeba sprawdzać jakby kamery w ogólnie nie było :mad2:

W 360 stopni jest kamera szerokokątna w zwykłej nie wiele widać.

Opublikowano

W 360 stopni jest kamera szerokokątna w zwykłej nie wiele widać.

Niestety jak zamawiałem, były na restrykcjach.

a teraz jej nawet zamówić nie można, bo jej nie ma w konfiguratorze.... :(

Bez-tytu-u.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

BMW zrobiło niemiły ruch i ograniczyło dostępność tych kamer od 340 wzwyż bo tam możesz to zamówić.

Zrzut-ekranu-2022-01-12-o-08-28-14.png

Opublikowano
Czym czyścić kokpit -plastik? Czy jest jakieś smarowidło na ten mat, by oczywiście mat został a znikło złudzenie kurzu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czym czyścić kokpit -plastik? Czy jest jakieś smarowidło na ten mat, by oczywiście mat został a znikło złudzenie kurzu.

Szmatką mikrofibrą ewentualnie matowe ściereczki do kokpitu.