Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludzie!

Tworze nowy temat ponieważ chciałbym w przyszłości aktualizować go i generalnie chciałbym poprowadzić ten temat troszkę jakby bloga osobistego oczywiście na dany temat czyli „road to m3”

Niedługo w moje łapki wpada BMW e92 335i w kolorze białym, moim marzeniem od zawsze był pakiet stylistyczny m3 look.

Według mnie bardzo ładnie wyglada biała wersja e92 m3, trafiła mi się okazja kupna uszkodzonej e92 335i i mam założenie właśnie tak ja przerobić.

Na samym wstępie chciałbym zapytać o wydech, czy do 335i podejdzie końcowy od m3?

Tak samo jeśli chodzi o body kit czy ktoś już przerabiał tak swoje bunie i czy może się wypowiedzieć na dany temat jak to wyglada ze spasem bo wiem ze tylne błotniki są poszerzane w m3 a w zwykłej e92 nie, z tym bym chciał się wstrzymać i ewentualnie zrolować błotnik ale pytanie czy progi będą pasować od m3 do zwykłych tylnich z e92.

Relacje z przebiegu wydarzeń będę wrzucał pod tym tematem oraz jakiekolwiek pytania ;)

W następnym poście wrzucę fotki Beaty ;)

Opublikowano

Załóż swój temat w dziale galeria a nie tutaj.

Dwa: temat m3 look był przerabiany i wyglada to jak psu z dup*. Jakoś dramatyczna. Widać że nic do siebie nie pasuje i nie trzyma proporcji. Jak już chcesz żeby auto dobrze wyglądało to kup m pakiet lci i do tego pełen zestaw dodatków carbonowych i wtedy będzie to coś a nie ulep który wyglada jak garbaty dzwonnik z Notre Dame

Opublikowano

Zamiast klona M3 możesz pomyśleć o M3-killerze :cool2:

większy IC ,DP ,CP ,Hybrydowe turbo ,program,większe hamulce i pogonisz większość M3 na drogach

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak dowiesz się ile kosztuje taka przeróbka to Ci przejdzie. Części blacharskie do M3 są bardzo drogie do tego dojdą plastiki nadkola itd kilkanaście tysięcy plus lakierowanie.
Opublikowano
Autor wątku napisał pakiet stylistyczny M3 look a nie M3. Także koszt takiego M3 look to jakieś 1500zł za przód i tył zapewne plus lakierowane i mamy wzorowy ulep
Opublikowano

Dokładnie na Allegro są gotowe zestawy body kit m3 look pod zwykle e92

Np taki https://allegro.pl/oferta/bmw-e92-body-kit-m3-style-m3-lok-7906412234

Plus lakierowanie i wydechy.

Wiadomo pewnie będzie trzeba trochę porzeźbić żeby wszystko pasowało idealnie ale jest do do zrobienia i jesli kto to dobrze ogarnie nie będzie wyglądało jak ulep a laik na pewno nie odróżni od prawdziwej M3

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Takich rzeczy się nie szuka na allegro, tam jest chiński badziew którego nawet sprzedający nie widział na oczy. :duh:

Można poszukać na ebay.de albo amerykańskim, sprawdzić producenta, zobaczyć czy jakiś sensowny dystrybutor w Polsce to ściąga i bierze za to jakąkolwiek odpowiedzialność.

Oczywiście wszystkie tanie bodykity (<3k pln) będą z taniego plastiku albo jakichś epoksydów i połamią się przy pierwszej okazji.

3A0jS9b.png
  • Moderatorzy
Opublikowano

Zapowiada się road to ulep.

Jak już będziesz miał foty i rozkodowany vin to załóż odpowiedni temat w galerii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.