Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opony Nexen są bardzo dobre w porównaniu chociażby do ceny auto trzyma sie drogi na mokrym jak i suchym bardzo dobrze zjeździłem już wiele kompletów tych opon kiedyś kupowałem opony Hankook też były rewelacyjne aż ktoś się połapał że są dobre i zaczęli je zakładać na pierwszy montaż i podrożały prawie 100%. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, adiki napisał(a):

Mocno naciągane stwierdzenie że to auto należy do rodziny M 😉

Troche mi przykro jak tak piszesz, moje i4 ma ~20 znaczkow ///M (zebym nie zapomnial ze to prawilne ///M), ma karbonowa lotke na bagazniku, wazy co prawda odrobine duzo (2,5 tony?) ale na szczescie mamy nowa M5 wiec tez juz jakos tak to nie przeszkadza.

Sheer driving pleasure!

Edytowane przez adamjttk

.

Opublikowano
3 godziny temu, adamjttk napisał(a):

Troche mi przykro jak tak piszesz, moje i4 ma ~20 znaczkow ///M (zebym nie zapomnial ze to prawilne ///M), ma karbonowa lotke na bagazniku, wazy co prawda odrobine duzo (2,5 tony?) ale na szczescie mamy nowa M5 wiec tez juz jakos tak to nie przeszkadza.

Sheer driving pleasure!

Ojej przepraszam, nie chciałem sprawiać Ci przykrości. Niech będzie że to przyszywana siostra cioteczna kuzynki wujka 😉

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG