Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie wielkość TMS jest ok i nie zauważam żeby był za duży. Ogólnie większość miesięcy wygląda tak. Praktycznie nie zauważyłbym 800V, może jedynie gdzieś tam w trasie ładowałbym się 5 minut szybciej. Te wyliczenia kosztów są uśrednione, przy V8 w banzynie byłoby to x2. 

image.thumb.png.39f67d5bfb65059e4f24fde21b00d0f0.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Jac3kBMW napisał(a):

Jak dla mnie wielkość TMS jest ok i nie zauważam żeby był za duży. Ogólnie większość miesięcy wygląda tak. Praktycznie nie zauważyłbym 800V, może jedynie gdzieś tam w trasie ładowałbym się 5 minut szybciej. Te wyliczenia kosztów są uśrednione, przy V8 w banzynie byłoby to x2. 

image.thumb.png.39f67d5bfb65059e4f24fde21b00d0f0.png

Wygląda to fajnie i ekonomicznie i ja Ciebie rozumiem. Na koniec dni, czy się kupuje Toyote, Tesle 3 czy Porsche za 1 milion, to w większość ludzi patrzy na utratę wartości i ekonomię i zestawia  to z value. Dziś przy mniej pewnych geopolitycznie czasach, taka TMS dodatkowo nie jest głupim rozwiązaniem. Daje funu trochę na codzień, jest bardzo ekonomiczna i zgodzę się ze mimo upływu lat ma fajną linię i wnętrze. A to wszystko za rozsądne $$ jak na klasę auta.

Może za długo jeżdżę suvem, ale wydaje mi się że szczególnie jak ktoś ma dzieciaki <8 lat, to suv będzie miał sporą przewagę praktyczną (montaż dzieci w fotelikach, mobilność w środku auta i większy bagażnik). Ale może w limuzynach niskich jakim jest TMS to może nie jest to takie straszne. 

Edytowane przez BMFun