Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Tak też na dziś dzień do tego  podchodzę jednak problemem jest zbyt duży wybór. Gdybym mógł kupic kilka na raz życie było by dużo łatwiejsze a tak przy możliwości zakupu jednego latwo Nie jest po głowie chodzi mi nawet pick-up tj Ford ranger 

Edytowane przez słonik40
Opublikowano (edytowane)

Wszystko jest też kwestia tego czy musisz przeciąć wstęgę na nówce czy jednak jakiś wypasiony2/3 latek też wchodzi w grę. 

fakt wybierać w takim budżecie tak naprawdę można wszystko. Panamera w dieslu, Bentayga w dieslu. Continental v8. To musisz sobie jakieś mimo wszystko preferencje ustalić bo wybór masz ogromny. 

Ford 💩 wart pamiętaj ;). 
To już lepiej nowy Land Cruiser z 3.3 dieslem. Silnik BMW zmodyfikowany przez Toyote. Drogo w cholerę jest,ale one zawsze dobrze trzymają cenę i tu raczej inaczej nie będzie. 

z elektryków w tak dużym budżecie to chyba nic nie ma zbyt wielkiego sensu jako nowe. Mimo wszystko wydasz kupe kasy a jak przyjdzie co do czego to będziesz musiał jeździć jak eqe.

Edytowane przez eSzet94
Opublikowano
36 minut temu, słonik40 napisał(a):

Tak też na dziś dzień do tego  podchodzę jednak problemem jest zbyt duży wybór. Gdybym mógł kupic kilka na raz życie było by dużo łatwiejsze a tak przy możliwości zakupu jednego latwo Nie jest po głowie chodzi mi nawet pick-up tj Ford ranger 

Słonik, masz fajne Cayenne GTS lub ewentualnie S lub ostatni dzwonek na X5 M60i . Gdzieś czytałem że nowy X5 ma być w hybrydzie plugin czego ja bym jednak nie chciał.