Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem taki ze visko wyje zawsze jak daje gazu kupiłem już druga viskoze i dalej to samo i nie wiem co robić macie jakiś pomysł na to . Zimny czy ciepły tylko gazu dam i odrazu słychać wycie Jak odrzutowiec :? Nie wiem co z tym zrobić teraz kupiłem z firmy meyle
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiec kupiłeś uszkodzone visko. Visko po zamontowaniu i odpaleniu silnika powinno zatrzymac sie swobodnie gdy złapiesz go ręką. Jeśli wyje jak odrzutowiec oznacza ze visko jest zasprzęglone

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup hella/behr, to jest to samo co na pierwszy montaż, tylko uprzedzam u mnie dopiero 3 spina jak należy, poprzednie dwa ani razu nie spięły (jedno z alledrogo, drugie ze stacjonarnej, znanej hurtowni we Wrocławiu). Trzecie zamówiłem w innym miejscu, sprzedawca zamówił z dwóch źródeł, na obu pudełkach tak samo strzałki, po otwarciu jedno nakrętką do góry a drugie w dół :duh: ręce mi opadły.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie Maniek słyszałem ze wisko ma być w odpowiedni sposób magazynowane. Osobiscie gdy je odkrecam stawiam je na stojaco czyli tak jak jest na aucie. A jak to ma byc w pudełku nakretka do dołu czy do góry ?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nakrętką do góry.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.