Skocz do zawartości

Zmiana klimatyzacji z manualnej na Climatronic bmw e46 2.0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Proszę o pomoc posiadam BMW e46 2.0d 150KM 2002 rok po lifcie. Gość który mi sprzedał samochód oszukał mnie wstawił panel Climatronica ale nie wymienił pozostałych rzeczy i lipa mam problem z nadmuchami szczególnie na szybę a wiadomo okres zimowy szyby parują a nadmuch nie dmucha. Kupilem wlasnie nagrzewnice z e46 po lifcie plus panel Climatronica i wiazke. Szukam warsztatu lub osoby prywatnej w okolicy Zielonej Gory ktory podejmie się wymiany tej klimatyzacji.

Proszę we. o pomoc bo już szału dostaje od tego przeciąganie szyby z przodu z rana od pary.

Pozdrawiam Piotr :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pisz do użytkownika mariryb, tu mniej się udziela, więcej na e46forum, tylko on jest z okolic Radomia, robi to z tego co pamiętam w bardzo przystępnych pieniądzach i dość szybko.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Witam

Dziękuję za inf. napisałem z prośbą o pomoc zobaczymy co odpisze. Radom to trochę za Łodzią a ja jestem z Zielonej Góry ale jeżeli nie będzie wyjscia to i tam pojadę.

Dziękuję :) Oczywiście jeżeli ktoś posiada jeszcze jakieś inf. To proszę o pomoc.