Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, zakupilem kamere cofania z ramka w aso plus okablowanie do g30. podłączone mam wszystko do BDC trzy kable plus zasilanie w bagazniku. Kodowanie robione BDC, NBT, i TRSVC i nie dziala. Kamere widzi brak blędów po kodowaniu. :mad2:
Opublikowano
Pomógł by Vin pojazdu. Czy masz może wyposażenie z navi Buiness (S606A) i Active Guard (S5AVA) ??

jesli chodzi o navi to mam S609A NAVIGATIONSS YSTEM PROFESSIONAL, a co do Active Guard (S5AVA) tak mam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przy nawigacji Business i Active Guard w moim aucie wg. nr VIN BMW nie oferuje retrofitu kamery. Stąd moje zapytanie ?

Jeśli masz Professional to nie powinno być problemu z możliwością tylko raczej jest z kodowaniem/podłączeniem.

Opublikowano
Tak mam do vo. mozliwe ze jest problem jak mam car playa na full? juz innego nic nie przychodzi mi do glowy. Tez jak klikam na wersje oprogramowania to pokazuje mi tylko 7ostatnich vinu i teraz wyszla aktualizacja przez usb to nie widzi jej.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

mogles sprobowac w ASO

mnie jak zmieniałem w MINI lampy tylne led przedliftowe na poliftowe z flagą (kierunek LED) to dopisali retrofit w ASO

żeby się teraz nie okazało ze zrovi ci ktoś aktualizacje softu i kamera zniknie