Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam prośbę orientuje się ktoś o rozmiar tej uszczelki czy można ją dokupić osobno bo sam czujnik mam sprawny niestety uszczelka peknieta czekam na podpowiedzi mam zdjęcie tego elementu jeśli ktoś potrzebuje pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dlaczego nie zmierzysz sobie tego suwmiarką ?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wykręć czujnik i zmierz rowek w którym siedzi oring w ten sposób poznasz rozmiar oringu powiedzmy ze wyjdzie 10 mm potem zmierz cała średnice wałka obok tego rowka powiedzmy ze wyjdzie 14mm Wiec bedziesz potrzebować oring10x2 dlaczego x2 bo 14-10 =4 a 4 dzielisz na 2 i wychodzi 2mm jest to grubosc oringu

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko nie zakładaj zwykłego, musi być vitonowy, zwykły nie wytrzyma temperatury.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Zrobione także jeszcze raz dzięki za pomoc ciężko było znaleźć taki rozmiar uszczelki oring ale pobliski mechanik miał odpowiedni oring i w sumie za darmo także nic mnie to nie kosztowało tylko chwilę czasu w garażu i po przejechaniu 200km ani kropelki wycieku pozdrawiam pomocników do następnego razu.