Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
DAB mam w standardzie- na papierze- w moim mitycznym 318i , umowa podpisana 8ego lutego :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podepnę się pod ten temat żeby nie śmiecić na forum.

Pytanie o schowek pod podłogą bagażnika. Ten w którym jest miejsce na zestaw naprawczy. Schowek jest płaski, zupełnie nieustawny, przedmioty latają luzem przewalają się do tego drugiego schowka na roletę. Macie może na to jakiś patent?

Są jakieś organizery, przegródki czy coś? Szukałem ale niestety nic nie znalazłem.

Opublikowano

a tam jest welur czy plastik ? Pytam się bo nie mam G21.

edit:

znalazłem foty w necie i widzę że jest jakiś welur.

Nei wiem jaką macie tam wysokość, ale Skoda ma fajny patent - takie ograniczniki na rzepy. Może by wysokościowo pasowało. A jak nie to jest podpowiedź, żeby szukać coś takiego z rzepami, nie koniecznie Skody bądź samemu zrobić.

https://eshop.skoda-auto.cz/en_CZ/universal-fixative-element/p/6V0061104

Opublikowano
ale z tego co pytający napisał to właśnie niskie raczej są potrzebne, żeby się zmieścił pod podłogą. Możesz mu pomóc i zmierzyć swoje - będzie wiedział czy wejdą. A mają tą zaletę, że można je wygiąć jak i zupełnie na prosto ułożyć.
Opublikowano

To jest płaski schowek pod podłogą i do tego plastik nie welur, tak więc odpada.

Coś mi się wydaje, że nie ma patentu na organizację tej przestrzeni.