Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, po naciśnięciu guzika na kierownicy w celu uruchomienia poleceń głosowych, wyświetla się komunikat „niedostępne”. Czy to jest opcja płatna? Czy należy ja jakoś aktywować?
Opublikowano
Dokładnie, należy zmienić język na angielski lub niemiecki i wtedy działa. Jeśli jest wybrane menu po polsku to usługa jest wtedy niedostepna. Mercedes ma już polską wersję.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W lipcu będzie też polska wersja głosowa i android car play.

podobno..., ale do końca nie wiadomo czy będzie to w lipcu.

W poniedziałek odbierałem auto i pytałem o Android Auto - ten termin lipcowy może się przesunąć.

Pozdrawiam

KrzychoM

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Jest , ale działa to tragicznie i nawet ASO sugeruje poczekać na kolejną wersję. Do mercedesa droga daleka. Nawet ASO się zdziwiło że wypuścili takie dziadostwo.
Opublikowano
Pebryl pisze że działa po polsku ale tragicznie, lpawelek że nie działa po polsku wogóle.. i komu tu wierzyć? :shock:
Opublikowano
Polecenia głosowe po polsku są niedopracowane i źle działają. Pokazywali mi w ASO funkcjonalność głosową po polsku i jest to masakra. Angielskie polecenia głosowe działają bez problemów.
Opublikowano
Na moim aktualnym sofcie nie ma w ogole możliwości wyboru języka polskiego, także raczej jest to jakaś wersja beta, o której pisze pebryl i która jemu prezentowano.