Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z f10 2.0d automat. Wjechalem na parking pod sklep i doslownie po zrobieniu zakupow po 10 minutach wyszedlem. Sprobowalem odpalic auto. Rozrusznik caly czas krecil, ale nie mogl odpalic. Probowalem zamykac samochod otwierac, odpalac od nowa, bez szans. Pare dni wczesniej mialem problem z bateria w pilocie, ale zmienilem na zapasowy. Myslalem, ze tutaj lezy przyczyna nieodpalenia i kupilem baterie, wymienilem w obu pilotach i dalej to samo.Auto kreci caly czas i nie odpala. Wydaje mi sie, ze nie moge wrzucic nawet na N skrzyni biegow. Moze cos sie zablokowalo ? Kluczyki dzialaja na otwieranie/zamykanie auta. Prosze o pomoc :cry:

Opublikowano
No jutro tam lece z komputerem, ale wydaje mi sie , ze moze to byc cos grubszego. Moglaby to byc wina np akumulatora w pilocie ? Ehhh...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie, kluczyk (pilot) uruchomi samochód nawet bez baterii jak go przyłożysz do miejsca w którym zazwyczaj jest stacyjka w innych samochodach.
Opublikowano
Teraz dopiero pomyslalem, ze nawet jak tam z kompem podjedziemy i nic sie nie uda zrobic, to jak ja wrzuce ja na lawete? Przeciez bez odpalenia silnika nie moge wrzucic nawet "N" prawda?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.