Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiec jest to mozliwe tylko w Mk4 , w mk3 mozna zapodac predkosc jaka obowiazuje na drodze tez dobry motyw widzialem w e38

tak czy siak trzeba ingerowac w orginalnego softa navi

dobrze by bylo zeby ktos kto sie zna przeprowadzil taka operacje a co lepsze wprowadzic mape pl do pakietu europy to byl by juz postep

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

fajne, ale po pierwsze mam mk3, po drugie to chyba dziala poza PL, czyli pozostaje przy swoim tomtomie...

jak czesto aktualizuja te fotoradary? wiesz cos na ten temat?

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
fajne, ale po pierwsze mam mk3, po drugie to chyba dziala poza PL, czyli pozostaje przy swoim tomtomie...

jak czesto aktualizuja te fotoradary? wiesz cos na ten temat?

Aktualizacja jest tak jak Polityka dodaja i ujmuja ilosc Fotoradarow, w moim przypadku jest wszystko mozliwe razem z przenosnymi/mobilnymi/stalymi fotoradarami.

Mozna tez do Polskiej Mapy dodac fotoradary ??

Opublikowano

Witam,

radary mozna spokojnie wpisac na nawigacje BMW, ale jak do tej pory tylko na DVD.

Sam sobie plytke programuje i to dziala. Na CD jeszcze widzialem i z tego co wiem nie dzilala. Punkty mozna konwerterowac zroznych formatow .asc, .ovi... i tworzyc z nich format dla bmw.

Jezeli bedzie kiedykolwiek Polska na DVD, to wtedy nie bedzie to kuz zaden problem.

Na na swojej DVD mam stacje gazowe, fastfood, radary, sklepy....sam je tam zaprogramowalem.

Pozdr

Opublikowano
Witam,

radary mozna spokojnie wpisac na nawigacje BMW, ale jak do tej pory tylko na DVD.

Sam sobie plytke programuje i to dziala. Na CD jeszcze widzialem i z tego co wiem nie dzilala. Punkty mozna konwerterowac zroznych formatow .asc, .ovi... i tworzyc z nich format dla bmw.

Jezeli bedzie kiedykolwiek Polska na DVD, to wtedy nie bedzie to kuz zaden problem.

Na na swojej DVD mam stacje gazowe, fastfood, radary, sklepy....sam je tam zaprogramowalem.

Pozdr

Recepty sa w Necie wiec zadna filozofia zrobic samemu, interesuje mnie czy mozna na DVD europe HIG zapodac mape Polski ?? wiem ze z miejscem jest kiepsko bo plyta EU zajmije 4,36 GB ale mozna by wygenerowac jakis Kraj i wbic Polske ??