Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam urwany przycisk od regulacji głośności w radiu. Mogę oczywiście pogłaśniać na kierownicy ale wolałbym żeby przycisk działał. Pytanie czy idzie to jakoś naprawić ? Jeśli nie, to czy mogę wymienić radio bez żadnego problemu czy muszę je kodować? Mam CCC z radiem o tym nr : 6983843. No i czy mogę je wymienić na takie : 9149242 ?
Opublikowano
Witam, mam urwany przycisk od regulacji głośności w radiu. Mogę oczywiście pogłaśniać na kierownicy ale wolałbym żeby przycisk działał. Pytanie czy idzie to jakoś naprawić ? Jeśli nie, to czy mogę wymienić radio bez żadnego problemu czy muszę je kodować? Mam CCC z radiem o tym nr : 6983843. No i czy mogę je wymienić na takie : 9149242 ?

Możesz wymienić ale będzie potrzebne kodowanie w zależności co kupisz może być brak dźwięku, itp. dodatkowo wymiana dekoru ten jest lift i ma dodatkowe przyciski 1-8

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Dajmy na to że odpuszczę sobie te nowsze radio i wymienię na takie same co mam tylko że ze sprawnym przyciskiem. Po takiej operacji musze coś kodować czy jest Plug&Play ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Albo musisz albo nie musisz.

Zależy od wyposażenia auta dawcy i biorcy.

Jeśli miały taką samą konfigurację audio to nie musisz.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!