Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po 2 letniej przygodzie z łoplem zakupiłem 3GT F34 m pakiet. Autko jest pozbawione navi itp i kierownicy. Ster potrzebuję na szybko bo na razie klucz nasadowy kieruje. Chodzi o to że za bardzo nie wiem z jakimi funkcjami szukać. Mam jakieś asystenty typu opcja S5ASA I S5DFA I KIERA S710A. Navi ogarnę z czasem bo 2 wtyczki uszkodzone i pewnie brak jakichś jeszcze kabli. Miło o foto poprosić jak ma wyglądać multifunkcja. Dziękuję.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bez nr VIN nikt Ci nie powie jaką kierownicę powinieneś mieć.

Wszystkie rodzaje asystentów były dostępne przy wszystkich rodzajach kierownic.

Opublikowano

Ok. Dzięki wielki. Ciężki temat cenowy i dostępowy akurat z ta wersją multi. A to z LIM różni się tylko napisem i spełni tą samą funkcję co set ? Mam 2 przyciski asystenta po lewej stronie na konsoli. Czy na kierownicy są dublowane i można zakupić jakieś bardziej dostępne multi żeby miało ręce i nogi?

https://allegro.pl/oferta/bmw-f30-f32-f36-f20-lci-kierownica-m-pakiet-grzana-8432507461

Ta ma takie ale grzana czy to przeszkadza u mnie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic się nie dubluje. Na kierownicy jest aktywny temperaturę mat. Z lewej strony na konsoli jest m.in. asystent zmiany pasa ruchu.
Opublikowano

Ok. Czyli ta z aukcji co podałem jest OK? Czy to że jest grzana a ja nie mam tej opcji to w czymś przeszkadza elektronice, czy jest to oddzielna wtyczka której nie muszę wpinać. Jeszcze jedno.

Czy dekor tunelu pod idrive jest taki sam jak w F30

Czy tylna szybka karoseryjna jest taka sama we wszytstkich F34?

Troszkę by mi to rozjaśniło bo muszę porobić troszkę zakupów.

Rozumiem że jak poskładam i zarejestruję to jazda bez monitora idrive i nawigacji nie wpływa na pracę auta?