Skocz do zawartości

Problem z szybami światłami dynamic modułem

mavik_knf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z moją BMW e90 320 i z 2005 roku. Opisze w skrócie o co chodzi. Wyskakuje mi błąd świateł skrętnych dynamic (xenon) i nie działa odsuwanie szyb z drzwi kierowcy. Samochodzik jest w sumie w drugim zakladzie naprawczym tym razem u pana znającego się na elektronice :) i z jego opini problem wyglada nastepujaco ...po skasowaniu blędów tych swiateł szyby dzialaja bez zarzutu jak nie zapalamy swiateł :) gdy zapalimy swiatla wyrzuca blad tych wlasnie swiatel skretnych i przestaje dzialac panel odsuwania szyb. Ponoć związane to jest z modułkem komfortu z tego co sie wstepnie dowiadywalem . I mam pytanko...czy jesli np moj jest zepsuty ten moduł i w tym tkwi przyczyna ....czy jak kupie jakas uzywke na allegroszu czy to sie da to jakos zakodowac do mojego bolida czy nie wiem musi to sie odbywac na ASO itp. nie wiem jak to ugryźć żeby sie nie okazalo ze wydam 2 wypłaty a ktos tam cos 2 x myszka kliknie w komputerze...:) albo kupie ten moduł komfortuy zaprogramuje i wydam bebechy a okaze sie ze cos tam jest zpsute na tyych swiatlach i dalej to nic nie da. Jak ktos mial taka podobna sytuacje prosze dac znac co robic. Pozdrawiam