Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni borykam się z problemem znikającego dźwięku. Muzyka leci jakby nigdy nic, zmieniam piosenkę i radio przestaje grać. Przełączam się na radio FM i tam też brak dźwięku.

Jedynie pomaga wyłączenie silnika, zamknięcie auta i ponowne wejście po paru minutach...

Radio z nawigacja CCC

W czym może tkwić problem?

Radio gra czysto, bezproblemowo.

Opublikowano

Masz może zdjęcie w którym miejscu się znajduje?

Szukam w necie jakiejś informacji, ale u mnie po lewej stronie w bagażniku po zdjęciu wszystkiego jest chyba wzmacniacz i małe urządzenie z dwoma wtyczkami, lecz po jego odłączeniu bluetooth nadal działa- telefon widzi nazwę samochodu.

30579d1176142438-tcu-bluetooth-connections-e60_trunk_equipment__1024_.jpg

dokładnie w miejscu TCU mam malutkie urządzenie.

Opublikowano
Ja mam turasa, u mnie był na środku bagażnika zaraz za oparciami.

Znalazłem pod kołem zapasowy, Mulf2 high, pytanie tylko który to teraz od bluetooth?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, odświeżam post z racji że dałem wzmacniacz do regeneracji. Coś tam się spaliło bo przestał w ogóle działać. Problem teraz występuje nadal że nie mam dźwięku w aucie, zazwyczaj po tym jak wyjdę z auta na chwilę, odlacze telefon i po chwili wejdę i znów podłącze.. Co może być problemem skoro wzmacniacz sprawny? Moduł bluetooth podłączony
Opublikowano
PRoblemem nie jest wznacniacz, tylko przegrzewający się moduł BT. Odłącz i zobacz czy dalej dżwięk będzie znikać.

Przepraszam słownik w telefonie zmienił mi słowo. Moduł bluetooth odlaczony, pod kołem zapasowy znalazłem wtyczkę i wyciągnąłem. Czy coś jeszcze może miec na to wpływ?

Opublikowano
W mojej galerii podalem prosty i tani sposób ma naprawę mulfa :8)

mógłbyś podać bezpośredni link ? Dziękuję z góry