Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Czy byłby ktoś tak miły i zakodował mi nowy akumulator na terenie Warszawy?

...doradźcie bo ciekaw jestem, jeśli do wyboru jest parę rodzajów akumulatorów ale żaden w 100% nie odpowiada mojemu (80Ah/700A) to jaki najlepiej wskazać, mniejszy czy większy?

Z góry dziękuję za pomoc!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wystarczy ze kupisz taki sam jak masz obecnie czyli 80ah i sam zarejestrujesz aplikacją Btool Expert.
Opublikowano

Dzięki za wskazówkę! Zrobione:)

Szkoda, że nie można wybrać rodzaju akumulatora tylko zakodować nowy. Widzę że program się rozwija więc może w przyszłości, kto wie.

Opublikowano
Podepnę się pod temat. Zamontowałem akumulator 62Ah, natomiast zakodowany jest 70Ah. Mogę zostawić 70Ah czy lepiej zakodować 55Ah ?
Opublikowano
Podepnę się pod temat. Zamontowałem akumulator 62Ah, natomiast zakodowany jest 70Ah. Mogę zostawić 70Ah czy lepiej zakodować 55Ah ?

A dlaczego miałbyś zakodować 55Ah - jak założyłeś 62Ah?

Opublikowano
...bo kolego rzecz polega na tym, że w aucie są zaproponowane pojemności akumulatorów, które nie koniecznie pokrywają się z tym co można kupić na rynku. Stąd i moje wcześniejsze pytanie co w takim wypadku? Wskazać większy czy mniejszy w stosunku do tego co mamy...?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.