Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
184KM w dieslu jedzie ale w benzynie już nie, jeśli już to wersja 2.8 245KM.Testowałem te wersje...
Opublikowano

Dzięki za odpowiedz. Auto ma być dla zony myślę ze z osiągami nie będzie problemu. A co powiecie o wnętrzu ? Czy sa jakieś problemy z tymi silnikami ?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma już bezproblemowych silników, szczególnie benzynowych, sprawdź jak był serwisowany, przy takim przebiegu jest pewnie przed drugą wymianą oleju.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Moderatorzy
Opublikowano
Jeden serwis przekroczony o ponad 1000km, drugi na czas.
Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc. Podjadę w poniedziałek jak obejrzę to dam znać co i jak. Myślicie ze warto wykupić raport u DRAYA ? I jak z ceną według was adekwatna do auta ? Dzięki za wszystkie odpowiedzi

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cena adekwatna do auta, biorąc pod uwagę, że oferuje dealer i według opisu pewne auto. Gdyby był diesel lub benzyna 328, byłaby droższa.

W miarę normalnie, raczej drożej niż taniej wyposażona wersja X-Line. Kolorystyka auta częsta, ale ładna.

Jak Ci nie przeszkadza silnik, sprawdzaj.

Benzyna zamiast krwi...