Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pierwszej stronie masz linki. Ściągaszmapę EAST lub WEST Europe bo nastąpił podział. Zależy jakie kraje chcesz odwiedzać. Kod jest potrzebny, ale możesz go sam wygenerować. Odezwij się na priv to pomogę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Evo to Evo nie ważne do czego. A nie może być nowsza z pierwszego postu?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam, potrzebuje mapy evo 2019-1 do g11, czy ma moze ktos plisss:)

W pierwszej kolejności zarejestruj auto w https://www.bmw.pl/pl/topics/offers-and-services/bmw-connected-drive/bmw-connected-drive-przeglad.html?gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZJKQXyMhykHaK_FUwLgWkLgcyboAkzHOKF4QsSuH8pfdxMXTve99r0aAlKXEALw_wcB

Być może masz wykupioną aktualizację i możesz ściągnąć najnowszą mapę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie :D

Pobrałem mapy Premium 2020 na jedno usb

Mam 5 plików rar i teraz pytanie jak to rozpakować

Gdy próbuje wypakować wszystko w jedno miejsce to pokazuje że pliki się powtarzają :D

Proszę o szybką pomoc :)

Dziękuje i pozdrawiam :D :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak jak w pierwszym poście napisane. Niezbedny 7zip. Umieszczasz wszystkie pliki spakowane w jednym katalogu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wypakowujesz każdej osobno. Jak są w jednym katalogu to 7zip od razu wypakowuje ze wszystkich części na raz. Mapa ma mieć chyba 22gb, gdzieś tu było dokładnie napisane ile.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem aktualizować next 2020-2 u kolegi w f15 i wyskoczył komunikat włóż usb 1

Tymi samymi plikami aktualizowałem u siebie w f30 i poszło na jednym pendrivie

Ktoś się orientuje o co chodzi?

• Moderatorzy
Opublikowano
Mapy ściągnięte z neta czy od BMW?
Opublikowano
U siebie odblokowywaweł navi żeby móc robić aktualizację. U niego nie żądał podania kodu tylko wykrył nowszą wersję a po potwierdzeniu aktualizacji zażądał usb1. Nie wiem czy miał wcześniej odblokowane aktualizacje
  • Moderatorzy
Opublikowano
Wrzuć pliki jeszcze raz na pena.
Opublikowano

wrzuce tutaj może komuś się przyda info, u mnie aktualziacja poszła z takiego zestawu:

karta microsd 32GB format fat32 +czytnik kart kingston

qpViYZM.jpg

gm7CfMp.jpg?1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
czy ktos posiada linki do wersji 3xUSB/DVD Road Map Premium 2020-2 ? Niestety, ale moje auto nie wspiera aktualizacji przez USB. Ewentualnie prosze o info czy mozna dokonac konwersji wersji 1xUSB na 3xUSB/DVD. Dzieki z gory.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pojawiły się mapy EVO 2020-3. Magnet link do ściągnięcia torrenta na pierwszej stronie. Nie testowany.
Opublikowano

Hej.

Wytłumaczy i ktoś czym różnią się od siebie mapy??

1 West Premium

2 West Next

3 West Route

4 Road Map Europe MOVE

Czy mogę wgrać do siebie którą chcę (BMW G30 530e 2017rok) czy muszę sprawdzić co mam i wgrać to samo?

Thx.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hej.

Wytłumaczy i ktoś czym różnią się od siebie mapy??

1 West Premium

2 West Next

3 West Route

4 Road Map Europe MOVE

Czy mogę wgrać do siebie którą chcę (BMW G30 530e 2017rok) czy muszę sprawdzić co mam i wgrać to samo?

Thx.

2017r? A nie masz automatycznych aktualizacji i przy okazji legalnych oraz darmowych? Przez 3 lata chyba sa?