Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Podpowie ktoś czemu generator FSC dla CIC Profesional nie wyszukuje nowych map 2023. Pobrałem plik lookup z pierwszej strony. Najświeższe mapki w generatorze to 2022

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli wziąłeś z pierwszej strony to na pewno jest premium 2023. Musiałeś cos źle zrobić

Opublikowano
Witam, potrzebowałem bym nawigacji do e91 320d 2008r. Co polecacie?? Zależy mi wyłącznie na Polsce. Na allegor widzę mapy z Europą jednak ludzie mówią, że słabo z Polską. Czy raczej nie mam nic lepszego?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znaczy co chcesz? Cala nawigacje zmienic na androida, czy uaktualnic mapy, ktore masz? Jak chcesz uaktualnic to jesli masz maly ekran to sciagasz i nagrywadz Business 2019, jesli duzy to Proffesional 2019. Nowszych map nie ma i nie bedzie.
Opublikowano
Jeżeli wziąłeś z pierwszej strony to na pewno jest premium 2023. Musiałeś cos źle zrobić

Hej

Pojawia się dopiero po zmianie nazwy na lookup, plik po ściągnieciue ma inna nazwę :) :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pojawił się torrent do mapy PREMIUM EAST. Linki do torrenta, mega i chomika na pierwszej stronie,w pierwszym poście.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za dużo zajmuje, żebym na darmowego mega.nz wrzucić. Konto mi blokują zaraz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, mam problem z pobraniem torrenta od map Road Map Europe WAY 2023-1. Jest możliwość podania innego torrenta? Z góry dziękuję.

Wątpie , żeby ktos udostępnial torrent. Wiesz jak jest ludzie sciagna i usuwaja, bo mapy dużo miejsca zajmuja. Jak nikt nie udostepnia to niestety nie ściagniesz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To sa te same pliki torrent co na pierwszej stronie tego tematu.
Opublikowano

Dzień dobry,

Proszę o krótką instrukcje w jakiś sposób zaktualizować mapy . Pendrive jest gotowy z pobraną mapę . Proszę o instrukcję w jaki sposób pozyskać i wgrać fsc kod.

Wiem, na chomiku są dostępne programy ale nie wiem jak z nich korzystać. Rozumiem że potrzebuję kabla enet rj45-obd2 i laptopa? I programy fsc generator, fsc Reader i fsc tools?

Jak to dalej wygląda?

Bmw f31 2015polift nbt evo

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do nbt evo nie wygenerujesz kodu.

Najprościej kupić subskrybcje w connected drive albo kod lifetime który się wgrywa do nawigacji.

spacer.png

Opublikowano
Do nbt evo nie wygenerujesz kodu.

Najprościej kupić subskrybcje w connected drive albo kod lifetime który się wgrywa do nawigacji.

do id5/id6 to wiem, że się nie da

a do id4 ? gdzieś czytałem, że da radę

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tego co wiem pójdzie generatorem id4, tylko trzeba wyciagnać z auta 0xF0 i na podstawie tego klucza wygenerować FSC przy użyciu FSC-Generator_v1.0.1.5.7z by Sedoy. Osobiscie nie probowalem i nic nie robilem.

http://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/FSC+Generator

FSC-Generator

Here is my Generator for 1B, DE and F0(Evo ID4 only).

It don't need Lookup.xml, simple select the date until which all Maps are valid, it mean Releasedate(not Map version) from Map.

Its simple, you start my Generator and actual Date is selected, that mean that FSC is for all Maps with release date up to selected valid, because you can not have Map that have higher releasedate as now. Or you have timemachine? [image: smile.gif]

If you select in Generator Date in future then FSC is valid and accepted from HeadUnit for all Maps that released up to this Date. Lifeteme code 0xFF is nothing other then Validdate up to 04/2035.

v1.0.1.5

- add possibility use directly generalPersistencyData_DiagnosticSWTController(downloaded from CIC with FTP)

v1.0.1.4

- add F0 (NBT Evo ID4)

- add warning if detect generic VIN 1234567 and possibility change it to correct one

- now accept corrupted FSC-files with another header and cutted Signatur inside

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To skad biora fsc ci co sprzedaja go na necie do evo id5, id6 :roll:

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie płacą za dostęp, ale nie tyle co ty. Wiadomo każdy chce zarobić.