Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Za BMW nie nadażysz:) Nie wiem czy 2025 to nie koniec ich wspierania tych systemów. Przynajmniej tak wynika z ich AOS-a. Może stwierdzili że w 3 miesiące wydadzą wszystko i odpuszczą:)

• Lubię to 1
Opublikowano

W nowszych autach jest większa integracja z urządzeniami zewnętrznymi i podejrzewam, że nie ma takiego zainteresowania aktualizacjami.  

Ja akurat robię w japońskiej marce i u nas aktualizacja map na rok (2-3w roku) kosztuje ponad 1100zl. Zainteresowanie jest tylko w autach do 21roku. Reszta ma zazwyczaj w standardzie android auto i carplay. I ich interesuje tylko bezprzewodowa integracja systemu ze smartfonem. 

Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać. 

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobra wiadomość dla posiadaczy map NEXT. Pojawiły się właśnie NEXT Europe 2025. Nie mam na czym zwerydikować, ale powinny śmigać. Dziś WEST wrzuce, EAST jak się wyrobie. Mega też ogarne. Torrent jak sie pojawi.

Road Map Europe NEXT WEST 2025 (chomikuj)

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+NEXT+2025/WEST

Road Map Europe NEXT EAST 2025 (chomikuj)

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+NEXT+2025/EAST

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, Jack79 napisał(a):

Dobra wiadomość dla posiadaczy map NEXT. Pojawiły się właśnie NEXT Europe 2025. Nie mam na czym zwerydikować, ale powinny śmigać. Dziś WEST wrzuce, EAST jak się wyrobie. Mega też ogarne. Torrent jak sie pojawi.

nic nie ma...

image.thumb.png.a1bc73ef78a224fc18cb668a649066e8.png

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Czytamy ze zrozumieniem. Dziś WEST wrzuce, chwile to trwa 🙂

No i też nie siedze cały czas przy kompie 🙂

Sciągnąłem też PREMIUM Europe East i West 2025-2. Dodane są na teraz na MEGA. Będę uaktualniał na bieżąco na pierwszej stronie. Toreentów na teraz nie ma.

Edytowane przez Jack79
  • Dziękuję 2
Opublikowano
2 godziny temu, Jack79 napisał(a):

Dodane są na teraz na MEGA

czekam na link do mega w pierwszym poście. drogo się ściąga na chomikach

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami.

@bobwoj używam utorrrenta.

Edytowane przez Jack79
  • Lubię to 1
  • Dziękuję 2
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@aizik6zalamujesz mnie. Jesteś w temacie gdzie są wszystkie mapy najnowsze i prośisz o link. Przeczytaj wpis wyżej nad zdjęciem i znajdziesz. Niby wszystko podane na tacy, a tak to poukrywane🤣 Ręce mi opadają na serio.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Jack79 napisał(a):

@aizik6zalamujesz mnie. Jesteś w temacie gdzie są wszystkie mapy najnowsze i prośisz o link. Przeczytaj wpis wyżej nad zdjęciem i znajdziesz. Niby wszystko podane na tacy, a tak to poukrywane🤣 Ręce mi opadają na serio.

Przepraszam, wszystko ogarnięte. Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Pozdrawiam

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gdzie jest Evooooooo ja się pytam ??? 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

• Lubię to 1

spacer.png

Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 13:23, Jack79 napisał(a):

Za BMW nie nadażysz:) Nie wiem czy 2025 to nie koniec ich wspierania tych systemów. Przynajmniej tak wynika z ich AOS-a. Może stwierdzili że w 3 miesiące wydadzą wszystko i odpuszczą:)

Jeżeli jesteś w temacie - wiesz może do kiedy będzie wsparcie/aktualizacje EVO?

Mam G01 2019.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

EVO też wychodzą dwa do roku. Ostatnio jakoś w sierpniu chyba wyszło EVO 2024-2, wiec pewnie w ciągu dwóch miesięcy wypuszczą 2025-2.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

za darmo nie wygenerujesz. Route mozesz jedynie kupić.

Opublikowano
W dniu 4.01.2025 o 23:07, Jack79 napisał(a):

za darmo nie wygenerujesz. Route mozesz jedynie kupić.

dokladnie , moge ogarnac po vin jakby co

icon4.png
Opublikowano
W dniu 31.12.2024 o 12:00, Jack79 napisał(a):

Cudownie. W końcu. Czekam z niecierpliwością na torrenta. 

dzięki !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wszystko jest na pierwszej stronie. Mega, torrent, chomikuj. Do East Next 2025 nie dodawalem mega, ale jak bedzie taka potrzeba to dodam.

Opublikowano

Hej,

Próbuję zaktualizować NEXT,

dostaję komunikat:

podłącz urządzenie USB1 aby kontynuować aktualizację.

Nigdy czegoś takiego nie miałem i bez problemu aktualizacja działała, z tego samego pendrive.

Nie wiecie z czego może wynikać problem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
8 godzin temu, mwerd napisał(a):

Hej,

Próbuję zaktualizować NEXT,

dostaję komunikat:

podłącz urządzenie USB1 aby kontynuować aktualizację.

Nigdy czegoś takiego nie miałem i bez problemu aktualizacja działała, z tego samego pendrive.

Nie wiecie z czego może wynikać problem?

Jak widać z wpisów wszystko działa. Albo źle rozpakowałeś wieloczęściowe archiwum, albo źle skopiowałeś. Przypilnuj aby komp się nie usypiał. 

Opublikowano
17 godzin temu, Jack79 napisał(a):

Jak widać z wpisów wszystko działa. Albo źle rozpakowałeś wieloczęściowe archiwum, albo źle skopiowałeś. Przypilnuj aby komp się nie usypiał. 

Pobierałem archiwum jednoczęściowe, komputer się nie uśpił podczas kopiowania. Mam tak samo zarówno z mapą WEST jak i EAST.

Rozumiem, że rozpakowuję mapę bezpośrednio na pena, tak aby struktura wyglądała jak poniżej:

1

2

3

4

5

config.nfm

NBT_ECE_401243.3.111.pkg

NBT_ECE_401243.3.111.pkg.sig

Zgadza się?

Nie wiem co robię nie tak - poprzednio zawsze bez problemu udawało mi się zaktualizować mapę.