Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To pociągnij jeszcze raz to jedno archiwum. Dlatego mapy są zawsze pakowane, żeby wykluczyć złe ściągnięcie.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Premium west 2020-2 pobrane rozpakowane i zainstalowane bez zadnego problemu.

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pojawiła się mapa EUROPE LIVE 2020-1. Postaram się po południu dodać linka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widze ze tez smigasz po cartechnology, chyba ze to zbieżność nicków;) Umieszcze w pierwszym poście twoj link, bo nie miałem czasu się tym zająć:(
Opublikowano
Podziękował. Choć z racji ograniczenia 5GB/6h... czekamy na torrent :)

5 eur i miesiac abonamentu wiec nie ma ograniczen ;)

icon4.png
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodałem nowe mapy Europe EVO 2020-2 torrent na pierwszej stronie. Rozpakowywać najniwszym 7ZIP albo WinRARem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyszła nowa mapa WAY 2020-3. Link na pierwszej stronie tego posta.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najnowsze jakie sa nazwali 2020. Trzeba czekać na aktualizację. Jak działa BMW z tymi aktualizacjami tego nikt nie wie
Opublikowano
Cześć, czy mapa MOTION lub LIVE szarpnie na X3 z 2012 roku? O ile dobrze pamiętam teraz jest tam MOVE, ale było wcześniej chyba coś innego... niestety nie pamiętam już na co wcisnąłem tego MOVE'a. Mam obecnie wersje z 2018. 2019 nie chciała wejść (po 30% restartowało się o od nowa jechało - tak z 10 razy miałem).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bez zmiany jednostki nie wgrasz innej mapy. Jeśli były MOVE to tylko MOVE. Zobacz jakie masz teraz i tylko takie wgrasz.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,posiadam mape z 2013 i mam zamiar ją auktualizować może ktoś mi podą link który bedzie odpowiedni i najlepszy,moja mapa to:

Road Map EUROPE Next 2013

Dzięki z góry za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potrzebujesz NEXT. Mapy są podzielone na WEST i EAST. Instalujesz te które bardziej ci pasują. Podział znajdziesz na google. Polska jest na obu. Obu na raz nie da się wrzucić. Link do najnowszych map jest tu

https://mega.nz/#F!HM5hDISB!g8LefLSErLS2l_W39rAeuw

Ściągasz odpowiedni torrent. Rozpakowujesz najnowszym programem 7ZIP. Po przygotowaniu pendriva i wsadzeniu ho do auta, pewnie zostaniesz poproszony o kod FSC. Bez niego nie zaktualizujesz mapy. Oczywiście ktoś mógł już kuedyś kupić kod na zawsze i może okazać sie że pójdzie. Dlatego najpierw sprawdź czy go potrzebujesz.

Opublikowano
Bez zmiany jednostki nie wgrasz innej mapy. Jeśli były MOVE to tylko MOVE. Zobacz jakie masz teraz i tylko takie wgrasz.

No Move jest ehh... dałbym jednak mały palec, że wcześniej, przed upkiem w 2018 była jakaś inna, ale dowodów brak ;) no nic, lipa, trzeba czekać...

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dorzuciłem nową mapę LIVE 2020-2 na pierwszą stronę. Jest to plik torrent do ściągnięcia.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W serwisie poinformowano mnie iż jest już dostępny Next 2021-1.Może ma ktoś do udostępnienia?

:?:

Jak ktoś będzie miał to tutaj udostępni. Nie musisz pisać postów czy ktoś ma....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nigdzie nie ma o tym wzmianki.Europe Next 2020-1 pojawiło się we wrześniu, więc coś szybko by było w tym roku w wersji 2021.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie

Mam f10 z 2012r a mapy

101104.2.17

Road Map Europe PREMIUM 2012

powiedzcie prosze ktora mape moge sciagnac i co iprocz penow potrzebuje

Czytalem potrzebny jakis kod prawda to?

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.