Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ściągał ktoś może PREMIUM EAST/WEST, przy próbie otwarcia archiwum dostaje błąd "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja PREMIUM WEST. Zainstalowane i dziala. Czym rozpakowujesz? Wymagany jest najnowszy WINRAR lub 7ZIP
Opublikowano

witam. przeczytalem caly temat ale nie znalazlem odpwoiedzi...

moglby ktos mi wytlumaczyc roznice miedzy wersjami map ROUTE, NEXT oraz PREMIUM ? Jezeli obecnie mam zainstalowana wersje NEXT to musze aktualizowac NEXT czy moge dac premium ?

pozdrawiam,

Opublikowano
Ja PREMIUM WEST. Zainstalowane i dziala. Czym rozpakowujesz? Wymagany jest najnowszy WINRAR lub 7ZIP

Temat ogarniety, na lapku mialem jakas starszą wersję winrara, po zmianie na 7ZIP działa.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Route 2020-2 na pokładzie, chociaż ze względu na androida i tak pewnie z tej mapy nie skorzystam, ale lepiej mieć niż nie mieć.

W końcu są drogi oddane do użytku prawie 1,5 roku temu.

IMG202003_qaspexa.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W zeszłym roku było Motion 2019-1 i 2019-2. Teraz jest 2020, a nie 2020-1, więc zapewne nie będzie 2020-2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie mam Road map europe EVO 2019-4

Ściągnąłem 2020-1, po wsadzeniu pendrive zaczyna się aktualizować ale po chwili wyskakuje komunikat

"Brak możliwości wykorzystania danych na urządzeniu USB. Wymień urządzeniu USB lub spróbuj ponownie"

Co robię nie tak ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To źle cos robisz, przed chwila tysieczny raz sprawdzalem i nie ma problemu. Kolejny raz proszę stosować najnowszy WinRAR lub 7ZIP i po temacie.
Opublikowano
To źle cos robisz, przed chwila tysieczny raz sprawdzalem i nie ma problemu. Kolejny raz proszę stosować najnowszy WinRAR lub 7ZIP i po temacie.

zassałem to jeszcze raz i tym razem się ropakowało bez problemu, dziwna sprawa. Zgrywam na pendrive i zobaczymy czy wystartuje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Instalowana była przez wielu uzytkownikow bez problemow. Ja sam nie posiafam EVO, więc nie sprawdzałem, ale jak pisałem te mapy są potwierdzone.
Opublikowano
Instalowana była przez wielu uzytkownikow bez problemow. Ja sam nie posiafam EVO, więc nie sprawdzałem, ale jak pisałem te mapy są potwierdzone.

może to zależy od softu ktory jest w HU, generalnie jest problem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wydaje mi się.m, chociaż eksoertem w tak nowej navi nie jestem. Bardziej obstawiał bym ,że coś się źle zgrało na pendriva. Samo rozpakowanie, skoro nie wywalił przy tej operacji błędu powinno być ok. Możesz ponownie aktualizować? Jeśli tak to zrób od nowa pena.
Opublikowano
Nie wydaje mi się.m, chociaż eksoertem w tak nowej navi nie jestem. Bardziej obstawiał bym ,że coś się źle zgrało na pendriva. Samo rozpakowanie, skoro nie wywalił przy tej operacji błędu powinno być ok. Możesz ponownie aktualizować? Jeśli tak to zrób od nowa pena.

może jest problem że pen jest exfat a nie fat32? Chyba powinien być fat32, tyle że pod win10 nie da się 64Gb pena zrobić fat 32.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie wnosi. Może być exFAT. Mi się raz źle coś zgrało jak komp się uśpił. Niby ruszyło ponownie, ale plik do końca nie poszedł.
Opublikowano
To nie wnosi. Może być exFAT. Mi się raz źle coś zgrało jak komp się uśpił. Niby ruszyło ponownie, ale plik do końca nie poszedł.

nagrałem jeszcze raz na pendrive i teraz się wysypuje przy 10%

System plików na pendrive powienie wyglądać jak niżej?

5848f1926f2d4e77.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak powinno wyglądać. Może pena innego spróbuj?
Opublikowano
Dokładnie tak powinno wyglądać. Może pena innego spróbuj?

kupiłem drugi pendrive i jest to samo. Ściągam jeszcze raz mape z torrent, nie wiem czy jest możliwość śćiągnąć uszkodzony plik torrent. Pomysły mi się już kończą.